patia_86 Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Hej, jesli temat podobny jest na forum to wybacznie - szukalam info, nie mogłam odszukać :/ Lecę za parę dni do Baltimore, z dwiema przesiadkami. Jedna w Amsterdamie, druga już w USA w Detroit. Czy swój bagaż powinnam odebrać w Detroit na lotnisku i nadać go ponownie na lot do Baltimore? Na każdą przesiadkę mam 2,5 h czasu, więc mam nadzieję, że wszystko pójdzie ok. Nie jestem tylko pewna tego nieszczęsnego bagażu... Do USA lecę drugi raz, ale pierwszy z przesiadką w USA. Dzięki za wszelkie info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Tak, będziesz musiała przenieść swój bagaż z jednej taśmy na drugą, już w Detroit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patia_86 Posted June 27, 2012 Author Report Share Posted June 27, 2012 dzięki! widzę ze zle wpiasalam temat, zatem usuwam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.