Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

To ceny wyglądają póki co spoko...Ja będę kupować po świętach na maj... Chyba bezpośrednio ze strony lufthansy. A powiedz, dostałeś już Welcome Letter na IEC czy nadal masz tam "pending" w dwóch ostatnich pozycjach?

Nadal pending nic sie nie zmienilo w IEC ale czy posiadanie tego Welcome Letter jest konieczne czy POE wystarczy?

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Nadal pending nic sie nie zmienilo w IEC ale czy posiadanie tego Welcome Letter jest konieczne czy POE wystarczy?

POE wystarczy :) O Letter pytam z ciekawości, bo z tego wygląda, że nikt z posiadaczy POE jeszcze go nie dostał ;)) A wiesz może, jak wygląda cała procedura na lotnisku? Wbijają wizę na rok do paszportu a work permit osobno, czy jest to jeden dokument ?

POE wystarczy :) O Letter pytam z ciekawości, bo z tego wygląda, że nikt z posiadaczy POE jeszcze go nie dostał ;)) A wiesz może, jak wygląda cała procedura na lotnisku? Wbijają wizę na rok do paszportu a work permit osobno, czy jest to jeden dokument ?

Róznie z tym bywa znajomy dostał na rok a na lotnisku w urzedzie imigracyjnym wbili mu na 10 miesięcy.

Tak jak pisałem wcześniej ja kupowałem ze strony www.kayak.pl ale tam wyszukuje lotów z różnych stron gdy wybrałem odpowiedni lot przekierowało mnie do strony www.opodo.pl. Ja mam lot z Warszawy -Okęcia, bo tam mam najbliżej. Co do cen ja na 2 tydzień kwietnia znajdowałem ceny w okolicach 2000 zł razem z powrotnym.

Ty powrotny brałeś na kiedy?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...