Salas Napisano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 To ceny wyglądają póki co spoko...Ja będę kupować po świętach na maj... Chyba bezpośrednio ze strony lufthansy. A powiedz, dostałeś już Welcome Letter na IEC czy nadal masz tam "pending" w dwóch ostatnich pozycjach? Nadal pending nic sie nie zmienilo w IEC ale czy posiadanie tego Welcome Letter jest konieczne czy POE wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciszewski Napisano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Nadal pending nic sie nie zmienilo w IEC ale czy posiadanie tego Welcome Letter jest konieczne czy POE wystarczy? POE wystarczy O Letter pytam z ciekawości, bo z tego wygląda, że nikt z posiadaczy POE jeszcze go nie dostał ) A wiesz może, jak wygląda cała procedura na lotnisku? Wbijają wizę na rok do paszportu a work permit osobno, czy jest to jeden dokument ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lila703 Napisano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 POE wystarczy O Letter pytam z ciekawości, bo z tego wygląda, że nikt z posiadaczy POE jeszcze go nie dostał ) A wiesz może, jak wygląda cała procedura na lotnisku? Wbijają wizę na rok do paszportu a work permit osobno, czy jest to jeden dokument ? Róznie z tym bywa znajomy dostał na rok a na lotnisku w urzedzie imigracyjnym wbili mu na 10 miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lila703 Napisano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 ma ktoś numer do ambasady? (inny niż ten, który podany jest na stronie, bo tam nikt nie odbiera tylko automatyczna sekretarka się włacza z nagraną wiadomością) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diverse Napisano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Tak jak pisałem wcześniej ja kupowałem ze strony www.kayak.pl ale tam wyszukuje lotów z różnych stron gdy wybrałem odpowiedni lot przekierowało mnie do strony www.opodo.pl. Ja mam lot z Warszawy -Okęcia, bo tam mam najbliżej. Co do cen ja na 2 tydzień kwietnia znajdowałem ceny w okolicach 2000 zł razem z powrotnym. Ty powrotny brałeś na kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciszewski Napisano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Bilet zakupiony - wylot 7 maj z Poznania, powrót 20 marzec - cena całkowita 2453 zł. (zakupione na opodo.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciszewski Napisano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Róznie z tym bywa znajomy dostał na rok a na lotnisku w urzedzie imigracyjnym wbili mu na 10 miesięcy. Dobrze zrozumiałam? - vise dostał na rok, a work permitt na 10 m-cy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lila703 Napisano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Dobrze zrozumiałam? - vise dostał na rok, a work permitt na 10 m-cy?? tak, dokładnie tak! I tak naprawde do tej pory nie wie dlaczego. Byc może od humoru urzędnika.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciszewski Napisano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 tak, dokładnie tak! I tak naprawde do tej pory nie wie dlaczego. Byc może od humoru urzędnika.. Hmmm.....to visy i work permitta nie daje ta sama osoba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lila703 Napisano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Hmmm.....to visy i work permitta nie daje ta sama osoba ? wydaje mi się że ta sama osoba. jemu wbili w urzędzie imigracyjnym juz na miejscu na 10 miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.