Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

465zł wpłacasz jak już wyślesz całą aplikację czyli klikniesz submit application. Dostaniesz na konto message z informacjami gdzie i jak wpłacić pieniądze.

na stronie jest informacja "Podanie składasz dopiero po wypełnieniu wszystkich rubryk i zgromadzeniu wszystkich wymaganych dokumentów."

To jak to w końcu jest? Najpierw muszę mieć potwierdzenie przelewu, żeby wysłać aplikację, czy wysyłam aplikację i dostaję dopiero info o przelewie?

Dziękuję z góry za pomoc :)

Napisano

Co do przelewu ciężko było dostać potwierdzenie na dzisiaj. Więc dopiero z rana będę miał. //BTW. Nie uznają polskich.

Nie uznają polskich potwierdzeń? Seriously? Mój bank nie posiada niestety opcji uzyskiwania potwierdzeń w języku angielskim ;/

Napisano

ponawiam pytanie:

na stronie jest informacja "Podanie składasz dopiero po wypełnieniu wszystkich rubryk i zgromadzeniu wszystkich wymaganych dokumentów."

To jak to w końcu jest? Najpierw muszę mieć potwierdzenie przelewu, żeby wysłać aplikację, czy wysyłam aplikację i dostaję dopiero info o przelewie?

Napisano

@Salas używasz IE?

@julia pierw wysyłasz aplikację dopiero potem płacisz i wyskakuje ci nowa rubryka oraz dostajesz od nich wiadomość z numerem referencyjnym i danymi konta

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...