Ewlina85 Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 Mam jeszcze jedno pytanie po zarejestrowaniu się na stronie: https://iec-eic.international.gc.ca/AccountRegistration.aspx?regionCode=PL〈=EN, dostałam maila i aktywowałam moje konto jednak nic to nie zmieniło pojawia mi się tylko do wyboru lista państw ( gdy wybieram Polskę cofa mnie do poprzedniej strony) Może mi ktoś wytłumaczyć jak to zrobić >?
Diverse Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 a co klikasz bo na telefonie miałem taką samą sytuację
Ewlina85 Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 a co klikasz bo na telefonie miałem taką samą sytuację Rejestruje się po otrzymaniu maila wchodzę w link z aktywacją konta następnie wyświetla mi się strona z tą listą państw klikam w Polskę i cofa mnie do strony http://www.canadainternational.gc.ca
Diverse Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 z tego co się teraz orientuje to każdy ma taki błąd pewnie coś zmieniają na stronie bo też link jest bezpośredni // EDIT. już naprawili
julia_sw Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 465zł wpłacasz jak już wyślesz całą aplikację czyli klikniesz submit application. Dostaniesz na konto message z informacjami gdzie i jak wpłacić pieniądze. na stronie jest informacja "Podanie składasz dopiero po wypełnieniu wszystkich rubryk i zgromadzeniu wszystkich wymaganych dokumentów." To jak to w końcu jest? Najpierw muszę mieć potwierdzenie przelewu, żeby wysłać aplikację, czy wysyłam aplikację i dostaję dopiero info o przelewie? Dziękuję z góry za pomoc
julia_sw Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Co do przelewu ciężko było dostać potwierdzenie na dzisiaj. Więc dopiero z rana będę miał. //BTW. Nie uznają polskich. Nie uznają polskich potwierdzeń? Seriously? Mój bank nie posiada niestety opcji uzyskiwania potwierdzeń w języku angielskim ;/
Diverse Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Znaków nie uznają w aplikacji. Polskie potwierdzenia jak najbardziej najlepiej elektroniczne . pdf
Salas Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Czy ktoś może mi napisac jak złożyć aplikację do programu IEC praca wakacyjna z tego co czytam mam podobny problem co Ewlina może tobie się udało już to rozwiązać? Bardzo proszę o pomoc- zależy mi na czasie. Rejestruje się na stronie https://iec-eic.international.gc.ca/Login.aspx?regionCode=PL〈=EN i dostaje maila by sie na niej zalogować następnie i nic się nie dzieje:/
julia_sw Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 ponawiam pytanie: na stronie jest informacja "Podanie składasz dopiero po wypełnieniu wszystkich rubryk i zgromadzeniu wszystkich wymaganych dokumentów." To jak to w końcu jest? Najpierw muszę mieć potwierdzenie przelewu, żeby wysłać aplikację, czy wysyłam aplikację i dostaję dopiero info o przelewie?
Diverse Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 @Salas używasz IE? @julia pierw wysyłasz aplikację dopiero potem płacisz i wyskakuje ci nowa rubryka oraz dostajesz od nich wiadomość z numerem referencyjnym i danymi konta
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.