Salas Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Problem rozwiązany używałem złej przeglądarki. Teraz wypełniam aplikację i mam pytanie co wpisać w PO box ? Bo myslałem żeby post cod ale widzę że jest tam i na to miejsce jakieś rady ?
Diverse Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Ja napisałem taki sam jak numer mieszkania (nr. skrzynki pocztowej) Bo w Polsce racze inaczej nie ma chyba że na poczcie mieszkasz.
Salas Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Ja napisałem taki sam jak numer mieszkania (nr. skrzynki pocztowej) Bo w Polsce racze inaczej nie ma chyba że na poczcie mieszkasz. To ja też tak napisałem a co wpisywałeś w Province/state? Województwo czy zostawiałeś to puste ?>
julia_sw Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Jak rozumiem załączaliście skan wyłącznie jednej strony paszportu (tej z danymi osobowymi)? Sorry za głupie pytania, ale zawsze panikuję przy wypełnianiu takich aplikacji
Diverse Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Jasne że tylko. Po co im więcej stron na pieczątki
Mstr Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Witam, czy ktos z was uploadowal juz potwierdzenie przelewu? ja wlasnie to zrobilem i przy okienku 'Proof of payment' na moim koncie IEC Kompass pojawil se status: 'Locked'. Pozostale pozycje od 1 do 7 tez sa 'Locked' (nie moge nic zmieniac ani wpisywac) Czy tez tak mieliscie? Z gory dzieki za odpowiedz : ) Pozdro!
Salas Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Slask / Silesia A co wpisać w Field and level of study?
Diverse Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 ;o a gdzie taki punkt masz bo ja chyba nie miałem tego @Mstr dokładnie wszystko Locked. A tam wyżej na zielonym tle masz statusy. Że application submitted a reszta Pending
Mstr Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 twoje wyksztalcenie (kierunek, specjalnosc lub zawod) no i stopien, czyli np srednie (secondary education), licencjat (bechelor's degree) magister (master degree) itp.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.