Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Problem rozwiązany używałem złej przeglądarki. Teraz wypełniam aplikację i mam pytanie co wpisać w PO box ? Bo myslałem żeby post cod ale widzę że jest tam i na to miejsce jakieś rady ?

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ja napisałem taki sam jak numer mieszkania :P (nr. skrzynki pocztowej) Bo w Polsce racze inaczej nie ma chyba że na poczcie mieszkasz.

To ja też tak napisałem a co wpisywałeś w Province/state? Województwo czy zostawiałeś to puste ?>

Napisano

Jak rozumiem załączaliście skan wyłącznie jednej strony paszportu (tej z danymi osobowymi)? Sorry za głupie pytania, ale zawsze panikuję przy wypełnianiu takich aplikacji :P

Napisano

Witam,

czy ktos z was uploadowal juz potwierdzenie przelewu?

ja wlasnie to zrobilem i przy okienku 'Proof of payment' na moim koncie IEC Kompass pojawil se status: 'Locked'.

Pozostale pozycje od 1 do 7 tez sa 'Locked' (nie moge nic zmieniac ani wpisywac)

Czy tez tak mieliscie?

Z gory dzieki za odpowiedz : )

Pozdro!

Napisano

;o a gdzie taki punkt masz bo ja chyba nie miałem tego

@Mstr dokładnie wszystko Locked. A tam wyżej na zielonym tle masz statusy. Że application submitted a reszta Pending

Napisano

twoje wyksztalcenie (kierunek, specjalnosc lub zawod)

no i stopien, czyli np srednie (secondary education), licencjat (bechelor's degree) magister (master degree) itp.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...