Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Tak, mozliwe, ze to okienko do wpisania 'Field and level of study' pojawilo sie dopiero po tym jak zaznaczylem 'Yes' przy pytaniu o posiadanie wyzszego wyksztalcenia.

Napisano
  W dniu 19.02.2013 o 10:07, Mstr napisał:

Tak, mozliwe, ze to okienko do wpisania 'Field and level of study' pojawilo sie dopiero po tym jak zaznaczylem 'Yes' przy pytaniu o posiadanie wyzszego wyksztalcenia.

Haha, czy jest tam opcja "w trakcie"? Bo wyższego wykształcenia jeszcze nie mam, aczkolwiek będę je miała w lipcu, a już z pewnością w momencie przyjazdu do Kanady :)

Napisano
  W dniu 19.02.2013 o 09:57, Diverse napisał:

@Mstr dokładnie wszystko Locked. A tam wyżej na zielonym tle masz statusy. Że application submitted a reszta Pending

Tak, jestem na tym etapie. Dzieki za odpowiedz =)

Napisano
  W dniu 18.02.2013 o 18:04, Diverse napisał:

Co zaznaczyć Important Note : I acknowledge A) International Experience Canada (IEC) is a travel and work abroad initiative of Foreign Affairs and International Trade Canada.

B) Your dependent(s) (i.e., wife/husband/common-law spouse, child/children) may not enter and reside in Canada by virtue of your IEC application/participation. Each dependent of an IEC applicant/participant must submit a separate application to IEC and/ or Citizenship and Immigration Canada (e.g., visitor, worker or student), to enter and reside in Canada.

C) The IEC is not intended for persons who hold a study permit, persons who intend to apply for IEC participation and a study permit at the same time, or persons who intend to apply for a study permit while participating in the IEC.

- Co finalnie tutaj zaznaczyles ??

- skoro jest akceptuje to wychodzi na to iz wszystko nalezy zaznaczyc..

Napisano

tak wszystko :P myślałem że podchwytliwe to jest jakieś że sprawdzają czy się zapoznałeś z tym ale przeczytałem posprawdzałem i wszystko się zgadza

BTW. Jest tu ktoś kto już wczoraj wysłał im potwierdzenie przelewu?

Napisano
  W dniu 19.02.2013 o 12:02, Diverse napisał:

tak wszystko :P myślałem że podchwytliwe to jest jakieś że sprawdzają czy się zapoznałeś z tym ale przeczytałem posprawdzałem i wszystko się zgadza

BTW. Jest tu ktoś kto już wczoraj wysłał im potwierdzenie przelewu?

Dzieki Wielkie :)

Dokladnie tak samo myslałem.

-Powiedzcie jak poradziliscie sobie z PO Box i Street Number , co tam wpisaliscie , bo kiedy zostawiam puste nie przechodzi sprawdzenie??

- Have you had any post secondary education (including university, college or apprenticeship training)?

- czy w tym pytaniu chodzi o Studia , ukonczone kursy etc ?? Czy bardziej szkoła średnia techniczna ?

roznie to mozna interpretowac ??

Napisano

Hej... Mam zonka. Właśnie zapłaciłem wyznaczoną kwote. Chcę teraz załączyć dowód wpłaty. Pytają się mnie jednak o Payment reference number. I teraz - czy chodzi o numer przyznany mi przez system w trakcie rejestracji czy o numer jaki widnieje na przelewie???

Napisano

Czy można zrobić coś jeszcze po uiszczeniu opłaty? Czy tylko czekać ? :)

pozdrawiam wszytkich starających się o pozwolenie

Powodzenia i do zobaczenia w Kanadzie :P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...