Diverse Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Zaznaczyłeś że ci się to pojawiło? Wnioskuje że ten punkt który świadczył o szkołach policealnych.
Mstr Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Tak, mozliwe, ze to okienko do wpisania 'Field and level of study' pojawilo sie dopiero po tym jak zaznaczylem 'Yes' przy pytaniu o posiadanie wyzszego wyksztalcenia.
julia_sw Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 W dniu 19.02.2013 o 10:07, Mstr napisał: Tak, mozliwe, ze to okienko do wpisania 'Field and level of study' pojawilo sie dopiero po tym jak zaznaczylem 'Yes' przy pytaniu o posiadanie wyzszego wyksztalcenia. Haha, czy jest tam opcja "w trakcie"? Bo wyższego wykształcenia jeszcze nie mam, aczkolwiek będę je miała w lipcu, a już z pewnością w momencie przyjazdu do Kanady
Diverse Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Jest opcja ukończyłaś / nie ukończyłaś Z tego co pamiętam to jest tez opcja że uczęszczasz.
Mstr Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 W dniu 19.02.2013 o 09:57, Diverse napisał: @Mstr dokładnie wszystko Locked. A tam wyżej na zielonym tle masz statusy. Że application submitted a reszta Pending Tak, jestem na tym etapie. Dzieki za odpowiedz =)
Leon34 Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 W dniu 18.02.2013 o 18:04, Diverse napisał: Co zaznaczyć Important Note : I acknowledge A) International Experience Canada (IEC) is a travel and work abroad initiative of Foreign Affairs and International Trade Canada. Your dependent(s) (i.e., wife/husband/common-law spouse, child/children) may not enter and reside in Canada by virtue of your IEC application/participation. Each dependent of an IEC applicant/participant must submit a separate application to IEC and/ or Citizenship and Immigration Canada (e.g., visitor, worker or student), to enter and reside in Canada. C) The IEC is not intended for persons who hold a study permit, persons who intend to apply for IEC participation and a study permit at the same time, or persons who intend to apply for a study permit while participating in the IEC. - Co finalnie tutaj zaznaczyles ?? - skoro jest akceptuje to wychodzi na to iz wszystko nalezy zaznaczyc..
Diverse Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 tak wszystko myślałem że podchwytliwe to jest jakieś że sprawdzają czy się zapoznałeś z tym ale przeczytałem posprawdzałem i wszystko się zgadza BTW. Jest tu ktoś kto już wczoraj wysłał im potwierdzenie przelewu?
Leon34 Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 W dniu 19.02.2013 o 12:02, Diverse napisał: tak wszystko myślałem że podchwytliwe to jest jakieś że sprawdzają czy się zapoznałeś z tym ale przeczytałem posprawdzałem i wszystko się zgadza BTW. Jest tu ktoś kto już wczoraj wysłał im potwierdzenie przelewu? Dzieki Wielkie Dokladnie tak samo myslałem. -Powiedzcie jak poradziliscie sobie z PO Box i Street Number , co tam wpisaliscie , bo kiedy zostawiam puste nie przechodzi sprawdzenie?? - Have you had any post secondary education (including university, college or apprenticeship training)? - czy w tym pytaniu chodzi o Studia , ukonczone kursy etc ?? Czy bardziej szkoła średnia techniczna ? roznie to mozna interpretowac ??
Charliee Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Hej... Mam zonka. Właśnie zapłaciłem wyznaczoną kwote. Chcę teraz załączyć dowód wpłaty. Pytają się mnie jednak o Payment reference number. I teraz - czy chodzi o numer przyznany mi przez system w trakcie rejestracji czy o numer jaki widnieje na przelewie???
antiwodz Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Czy można zrobić coś jeszcze po uiszczeniu opłaty? Czy tylko czekać ? pozdrawiam wszytkich starających się o pozwolenie Powodzenia i do zobaczenia w Kanadzie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.