Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Tak to jest ten refer number co musiałeś wpisać w przelewie oraz został ci nadany do konta po zatwierdzeniu aplikacji.

@Leon PO Box numer skrzynki, Street Numer numer mieszkania, bloku na danej ulicy.Chodzi o szkołę policealną lub jakieś przyuczenia/praktyki nie wiem czy kursy ale raczej nie.

Napisano

Tak to jest ten refer number co musiałeś wpisać w przelewie oraz został ci nadany do konta po zatwierdzeniu aplikacji.

@Leon PO Box numer skrzynki, Street Numer numer mieszkania, bloku na danej ulicy.Chodzi o szkołę policealną lub jakieś przyuczenia/praktyki nie wiem czy kursy ale raczej nie.

OKI... Dzieki... :)

Napisano

Dzieki Diverse.

Mialem na mysli co tam wpisaliscie.

Bo skrzynek pocztowych to w pl raczej nie uswiadczysz chyba, że na poczcie , a Street Number, - to chodzi o Dokładnie numer ulicy- w krajach w których nie ma nazw ulic :)

Przynajmniej ja to tak odebrał- Postawiłem Kreski i Finał :)

Co do przesłania potwierdzenia ( zalaczenia)

Wysłaliście potwierdzenie za pomocą new Message to IEC ?

Pisaliście cosik w podpisie ( informacji) ?

Napisano

A mi się wydaje, że chodzi o numer referencyjny przelewu a nie ten WSAW-PL.... itd. tylko ten co jest na potwierdzeniu przelewu. Tak przynajmniej wpisałem mam nadzieję, że nie będzie lipy. Mam jeszcze pytanie. Czy jak juz proof of payment wypełniłem i mam locked to poprostu czekam aż status zmieni się z pending na coś tam innego?

Napisano

po złożeniu aplikacji dostaniesz informacje co zrobić dalej gdzie wpłacić i wyskoczy ci nowa rubryka z potwierdzeniem płatności :P

@UP niee nie chodzi o numer ref przelewu ten oni mogą sobie zabrać z potwierdzenia wyraźnie w pdf było napisane ten WSAW~ i przed nim pisało ref number.Wyślij im po prostu wiadomość że się pomyliłeś jeżeli to cię tak męczy :D Ale myślę że to i tak mało istotne bo ten numer jest przypisany do konta więc nie wiem czemu takie procedury mają żeby 2x dawać to samo skoro w przelewie jest wszystko.Teraz jak masz pending to tylko oczekujesz aż ci coś napiszą i zmienią status.

Napisano

po złożeniu aplikacji dostaniesz informacje co zrobić dalej gdzie wpłacić i wyskoczy ci nowa rubryka z potwierdzeniem płatności :P

@UP niee nie chodzi o numer ref przelewu ten oni mogą sobie zabrać z potwierdzenia wyraźnie w pdf było napisane ten WSAW~ i przed nim pisało ref number.Wyślij im po prostu wiadomość że się pomyliłeś jeżeli to cię tak męczy :D Ale myślę że to i tak mało istotne bo ten numer jest przypisany do konta więc nie wiem czemu takie procedury mają żeby 2x dawać to samo skoro w przelewie jest wszystko.Teraz jak masz pending to tylko oczekujesz aż ci coś napiszą i zmienią status.

Ok dzięki. Jakby co będę do nich pisał. W sumie to faktycznie dziwne bo wszystkie te numery dostają po kilka razy.

A te miejsca faktycznie znikają szybko. Mam nadzieję, że jak juz złożyłem aplikację i dostałem potwierdzenie, że ją otrzymali to mam miejsce zaklepane? Nie wiecie jak to jest?

Napisano

Właśnie chyba to liczy ludzi którzy złożyli aplikacje a którzy jeszcze nie przesłali bądź przesłali przelewy bo wątpię że już wczoraj 100 osób zdążyło przesłać swoje potwierdzenia przelewów. Skoro w bankach przelew wychodzący jest max do 19-20 z tego co wiem :P W moim był najbliższy 8.10 a wysłałem potwierdzenie 8.50.

Otrzymałem informację że mój przelew został zweryfikowany.

Participation Fees and Proof of Payment

Verified

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...