Diverse Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Tak to jest ten refer number co musiałeś wpisać w przelewie oraz został ci nadany do konta po zatwierdzeniu aplikacji. @Leon PO Box numer skrzynki, Street Numer numer mieszkania, bloku na danej ulicy.Chodzi o szkołę policealną lub jakieś przyuczenia/praktyki nie wiem czy kursy ale raczej nie.
Charliee Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Tak to jest ten refer number co musiałeś wpisać w przelewie oraz został ci nadany do konta po zatwierdzeniu aplikacji. @Leon PO Box numer skrzynki, Street Numer numer mieszkania, bloku na danej ulicy.Chodzi o szkołę policealną lub jakieś przyuczenia/praktyki nie wiem czy kursy ale raczej nie. OKI... Dzieki...
Leon34 Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Dzieki Diverse. Mialem na mysli co tam wpisaliscie. Bo skrzynek pocztowych to w pl raczej nie uswiadczysz chyba, że na poczcie , a Street Number, - to chodzi o Dokładnie numer ulicy- w krajach w których nie ma nazw ulic Przynajmniej ja to tak odebrał- Postawiłem Kreski i Finał Co do przesłania potwierdzenia ( zalaczenia) Wysłaliście potwierdzenie za pomocą new Message to IEC ? Pisaliście cosik w podpisie ( informacji) ?
Kodf Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Tak to jest ten refer number co musiałeś wpisać w przelewie oraz został ci nadany do konta po zatwierdzeniu aplikacji. @Leon PO Box numer skrzynki, Street Numer numer mieszkania, bloku na danej ulicy.Chodzi o szkołę policealną lub jakieś przyuczenia/praktyki nie wiem czy kursy ale raczej nie. A mi się wydaje, że chodzi o numer referencyjny przelewu a nie ten WSAW-PL.... itd. tylko ten co jest na potwierdzeniu przelewu. Tak przynajmniej wpisałem mam nadzieję, że nie będzie lipy. Mam jeszcze pytanie. Czy jak juz proof of payment wypełniłem i mam locked to poprostu czekam aż status zmieni się z pending na coś tam innego?
Diverse Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 po złożeniu aplikacji dostaniesz informacje co zrobić dalej gdzie wpłacić i wyskoczy ci nowa rubryka z potwierdzeniem płatności @UP niee nie chodzi o numer ref przelewu ten oni mogą sobie zabrać z potwierdzenia wyraźnie w pdf było napisane ten WSAW~ i przed nim pisało ref number.Wyślij im po prostu wiadomość że się pomyliłeś jeżeli to cię tak męczy Ale myślę że to i tak mało istotne bo ten numer jest przypisany do konta więc nie wiem czemu takie procedury mają żeby 2x dawać to samo skoro w przelewie jest wszystko.Teraz jak masz pending to tylko oczekujesz aż ci coś napiszą i zmienią status.
Diverse Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Program Pracy Wakacyjnej Ilość wolnych miejsc w tej kategorii: 211/650. Patrzcie na to zaledwie 1dzień Ciekaw jestem czy ktoś już przeszedł do 2 etapu
Kodf Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 po złożeniu aplikacji dostaniesz informacje co zrobić dalej gdzie wpłacić i wyskoczy ci nowa rubryka z potwierdzeniem płatności @UP niee nie chodzi o numer ref przelewu ten oni mogą sobie zabrać z potwierdzenia wyraźnie w pdf było napisane ten WSAW~ i przed nim pisało ref number.Wyślij im po prostu wiadomość że się pomyliłeś jeżeli to cię tak męczy Ale myślę że to i tak mało istotne bo ten numer jest przypisany do konta więc nie wiem czemu takie procedury mają żeby 2x dawać to samo skoro w przelewie jest wszystko.Teraz jak masz pending to tylko oczekujesz aż ci coś napiszą i zmienią status. Ok dzięki. Jakby co będę do nich pisał. W sumie to faktycznie dziwne bo wszystkie te numery dostają po kilka razy. A te miejsca faktycznie znikają szybko. Mam nadzieję, że jak juz złożyłem aplikację i dostałem potwierdzenie, że ją otrzymali to mam miejsce zaklepane? Nie wiecie jak to jest?
Diverse Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Właśnie chyba to liczy ludzi którzy złożyli aplikacje a którzy jeszcze nie przesłali bądź przesłali przelewy bo wątpię że już wczoraj 100 osób zdążyło przesłać swoje potwierdzenia przelewów. Skoro w bankach przelew wychodzący jest max do 19-20 z tego co wiem W moim był najbliższy 8.10 a wysłałem potwierdzenie 8.50. Otrzymałem informację że mój przelew został zweryfikowany. Participation Fees and Proof of Payment Verified
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.