Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

aplikowałam na wizę IEC 19.02 i został mi nadany numer WTN, ale nadal nie dostałam wiadomości z numerem konta na które mam wpłacić połatę wizową.. etc. Ile czasu Wy czekaliście na takiego maila? Dodam, że dołączyłam wszystkie dokumenty (mają status locked), a przy "proof od payment" mam napisane 'pending'. W wiadomości, którą otrzymałam na skrzynkę jest informacja, że moja aplikacja została przyjęta oraz, że mam czekać na maila z informacjami dotyczącymi opłaty i że mam jej póki co nie dokonywać. Czy ktoś ma taką samą sytuację?

Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia
:)

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Witam,

aplikowałam na wizę IEC 19.02 i został mi nadany numer WTN, ale nadal nie dostałam wiadomości z numerem konta na które mam wpłacić połatę wizową.. etc. Ile czasu Wy czekaliście na takiego maila? Dodam, że dołączyłam wszystkie dokumenty (mają status locked), a przy "proof od payment" mam napisane 'pending'. W wiadomości, którą otrzymałam na skrzynkę jest informacja, że moja aplikacja została przyjęta oraz, że mam czekać na maila z informacjami dotyczącymi opłaty i że mam jej póki co nie dokonywać. Czy ktoś ma taką samą sytuację?

Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia
:)

Od razu dochodzi :P w wiadomościach IEC Kompass. Na maila dochodzi tylko powiadomienie że doszła owa wiadomość. W spamie pewnie powinieneś mieć :P

Hej! W skrzynce na IEC kompass mam tylko 1 wiadomośc z nadanym numeter WTC. Czy powinnam dostać drugą wiadomość z numerem konta etc? Czy jeżeli minęło już 10 dni od rozpoczęcia aplikacji to to oznacza, że już po sprawie :(?

Z góry dzięuję za pomoc.

Od razu dochodzi :P w wiadomościach IEC Kompass. Na maila dochodzi tylko powiadomienie że doszła owa wiadomość. W spamie pewnie powinieneś mieć :P

MIAŁO BYĆ NUMER WTC NIE WTC.

Hej! W skrzynce na IEC kompass mam tylko 1 wiadomośc z nadanym numeter WTC. Czy powinnam dostać drugą wiadomość z numerem konta etc? Czy jeżeli minęło już 10 dni od rozpoczęcia aplikacji to to oznacza, że już po sprawie :(?

Z góry dzięuję za pomoc.

Dziękuję Wam za porady.Chyba rzeczywiście jestem na liście rezerwowych. Mój numer to 01a.

Najgorsze jest to, że od września wchodziłam codziennie na stronę ambasady, żeby nie przegapić terminu.. 18 przeprowadzałam się i dopiero 19 w nocy (czyli w sumnie 20.02 o 4 nad ranem) weszłam na stronę i okazało się, że ruszył proces aplikacji... Heh..

Mam numer 01a więc może się dosyanę z 'rezerwy'...

Za Was trzymam kciuki i życzę powodzenia w Kanadzie :) Słyszałam, że to dobry kraj do życia :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...