Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

pomocy !!!!!

nie mogę sobie poradzić ze ściągnieciem IMM1295 Application, zainstalowałam nową wersje Adobe Reader na 3 laptopach i nic, nie mam już pomysłów :(

kto wie jak sobie z tym poradzić?

A co dokładnie jest nie tak? IMM1295 można sciagąć ze strony CIC. Tu jest link http://www.cic.gc.ca/english/information/applications/work.asp

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Czy dostał ktoś na mycic do wypełnenia taka aplikacje:

OCWP - Request an EVN or a Transfer of Eligibility Verification, ?

Tam trzeba dane szkół wpisywać a ja aplikowałam o prace wakacyjną nie wiem co teraz robić. Napisałabym do nich ale jak wchodze w kontakt to mnie wylogowuje i nie wiem gdzie pisać... ?

Czy dostał ktoś na mycic do wypełnenia taka aplikacje:

OCWP - Request an EVN or a Transfer of Eligibility Verification, ?

Tam trzeba dane szkół wpisywać a ja aplikowałam o prace wakacyjną nie wiem co teraz robić. Napisałabym do nich ale jak wchodze w kontakt to mnie wylogowuje i nie wiem gdzie pisać... ?

też to mam raczej każdy to ma, nie ruszaj tego po prostu to na campus jest czy coś takiego :P

słuchajcie już nie mam pomysłów, pomóżcie mi załączyć IMM1295E

zrobiłam co w mojej mocy i już nie wiem co dalej

ma ktoś jakiś pomysł?

słuchajcie już nie mam pomysłów, pomóżcie mi załączyć IMM1295E

zrobiłam co w mojej mocy i już nie wiem co dalej

ma ktoś jakiś pomysł?

Your answer is incomplete. Provide the necessary information below to continue.

• Your document contains invalid entries. Please review your document and retry.

Ok dzięki uspokoileś mnie :)

Ale oprucz tego pojawiło mi się jeszcze do wypełnienia:

Apply online

ale jak chce w to wejsc to pojawia mi się:

If you have already completed the Come to Canada wizard on the CIC website, you would have received a document checklist and a personal checklist code, based on the answers you provided.

Please enter your personal checklist code to begin your application.

Ale jak wpisuje to nie moge tam wejsc...

ogolnie str wyglada tak:

What would you like to do today?

help.gif

Apply Online

Apply Online

Make a Request

OCWP - Request an EVN or a Transfer of Eligibility Verification

Completed

Transmitted App # Date Created Date Transmitted Online Application 123456789 Feb-25-2013 02:43:04 PM ET Mar-1-2013 03:40:44 AM ET

Ok dzięki uspokoileś mnie :)

Ale oprucz tego pojawiło mi się jeszcze do wypełnienia:

Apply online

ale jak chce w to wejsc to pojawia mi się:

If you have already completed the Come to Canada wizard on the CIC website, you would have received a document checklist and a personal checklist code, based on the answers you provided.

Please enter your personal checklist code to begin your application.

Ale jak wpisuje to nie moge tam wejsc...

ogolnie str wyglada tak:

What would you like to do today?

help.gif

Apply Online

Apply Online

Make a Request

OCWP - Request an EVN or a Transfer of Eligibility Verification

Completed

Transmitted App # Date Created Date Transmitted Online Application 123456789 Feb-25-2013 02:43:04 PM ET Mar-1-2013 03:40:44 AM ET

nic już na tym nie dotykasz, teraz tylko wpisujesz numer App do konta IEC Kompass i czekasz na 1 wiadomość weryfikacyjną + prośbę o potwierdzenie posiadania 2500 CAD

Mam pytanie do wszystkich którzy są lub mają już 2 etap za sobą czy moglibyście mi podać jakiegoś linka do strony z której można ściągnąć wszystkie wymagane w drugim etapie dokumenty. Już chciałbym zacząć to wypełniać by jak najszybciej im to odesłać jak przejdę do drugiego etapu. I jeżeli jest coś jeszcze wymagane to proszę napiszcie co(chodzi mi o wszystko co im wysłaliście/czego wymagali w drugim etapie) O ile oczywiście jest taka możliwość by to pobrać jeszcze przed dotarciem do 2 etapu :)

nic już na tym nie dotykasz, teraz tylko wpisujesz numer App do konta IEC Kompass i czekasz na 1 wiadomość weryfikacyjną + prośbę o potwierdzenie posiadania 2500 CAD

O a o tym zapomniałem. Gdzie dokładnie w kompasie to wpisuję? I chodzi o ten numer który dostałem w wiadomości od CIC po przesłaniu aplikacji?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...