Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

macie jakieś pomysły jak załączyć IMM1295E ? nie mogę za nic w świecie, wyczerpały mi się pomysły

Mam pytanie do wszystkich którzy są lub mają już 2 etap za sobą czy moglibyście mi podać jakiegoś linka do strony z której można ściągnąć wszystkie wymagane w drugim etapie dokumenty. Już chciałbym zacząć to wypełniać by jak najszybciej im to odesłać jak przejdę do drugiego etapu. I jeżeli jest coś jeszcze wymagane to proszę napiszcie co(chodzi mi o wszystko co im wysłaliście/czego wymagali w drugim etapie) O ile oczywiście jest taka możliwość by to pobrać jeszcze przed dotarciem do 2 etapu :)

http://www.cic.gc.ca/english/information/applications/work.asp

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

O a o tym zapomniałem. Gdzie dokładnie w kompasie to wpisuję? I chodzi o ten numer który dostałem w wiadomości od CIC po przesłaniu aplikacji?

tak ten numer

logujesz na Kompass i w ustawieniach pisze change My CIC key czy jakoś tak i tam to wpisujesz:P

tak ten numer

logujesz na Kompass i w ustawieniach pisze change My CIC key czy jakoś tak i tam to wpisujesz:P

Znaczy chodzi o CIC file number? W ogóle gdzie było napisane, że mamy coś takiego wpisać bo jakoś to przegapiłem.

I chodzi o ten application number czyli W1233445 itd?

Ta ten numer:p w ostatnim liście od IEC Kompass i ogółem to sprawdzona informacja też zastanawiałem się jaki file number :P Ale to jednak to. BTW. Dostałeś już prośbę o posiadanie 2500 CAD od CIC?

Jeszcze nie dostałem od nich żadnych wieści. Aplikację ukończyłem i wysłałem 28 lutego więc już trochę minęło, z tego co czytałem ludzie po ok 3 dniach dostawali prośbę o dosłanie dokumentów. Mam nadzieję, że to nie oznacza problemów. A Ty masz od nich jakies wieści?

aha ok to u mnie opóźnienie pewnie wynika właśnie z tego, że nie wpisałem zaraz tego file number do kompasa z tego co teraz wyczytałem w tym letter of acceptance

No ja już dzisiaj dostałem i dzisiaj odesłałem. Kodf jak dzisiaj nie dostaniesz to znaczy że albo wysłałeś więcej dokumentów czyli kilka zaświadczeń etc.(bo ludzie już tydzień czekają) albo czegoś ci brakuje i w tym tygodniu cię zapewne poinformują + dostaniesz tą prośbę o dowód 2500CAD.

NR. 173

Data zlozenia aplikacji: 18 luty 2013

Data uiszczenia zaplaty: 19 luty 2013

Potwierdzenie zaplaty 19 luty 2013

Conditional Letter of Acceptance 24 luty 2013

MyCIC - zlozenie dokumentow 28 luty 2013

Prosba MyCIC o dodatkowe dokumenty 5 marzec 2013 - wysłanie proof of funds

Immigration Assesment Pending

Final Decision Approved Pending

takie info jak by ktoś się pytał ile na co się czeka

Słuchajcie udało się dostać ten list akceptacyjny. Nr 179. Tylko nie bardzo wiem co dalej. Wypełniłem to "come to Canada" i dostałem personal checklist code. wydrukowałem całą stronę tak jak kazali zeby sobie zachować, tylko gdzie ja mam się udać, żeby zrobić rejestrację?

Mam pytanie personal checklist code dostałeś na maila od nich czy jak ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...