Diverse Napisano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Mam pytanie personal checklist code dostałeś na maila od nich czy jak ? Po wypełnieniu ankiety tam będzie widniał ten kod na końcu Najlepiej zapisać do notatnika niezbędne po założeniu konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salas Napisano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Po wypełnieniu ankiety tam będzie widniał ten kod na końcu Najlepiej zapisać do notatnika niezbędne po założeniu konta. A jeżeli nie zapisałem go jest jakiś sposób na odzyskanie ? Tak w ogóle to nie wiem na jakiej zasadzie oni przepuszczają te osoby do drugiego etapu kolega ma numer 622 już jest w drugim (stąd moje pytanie o kody) ja jestem 612 i nadal nie jestem w 2 etapie do tego jeszcze wpłacałem przed nim wiec teraz juz w ogole nie mam pojecia jak to dziala. Dodam na marginesie ze wplacalem 21 lutego i do tej pory nic :/ Jeszcze dla pewności zapytam - jakiej ankiety ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diverse Napisano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Po prostu wypełniasz od nowa ankietę ;p Nie wiadomo czemu tak jest że wyższy numer przechodzi szybciej prawdopodobnie pominęli cię i czekasz na następną kolejkę a kolega był po tobie i się załapał bo ty za późno wysłałeś fee. Ważna informacja z innego forum: "Własnie dzwoniła do mnie ambasada. Pani bardzo ładnie prosi, żeby potwierdzenie salda na rachunki dołączać od razu do dokumentów a nie czekać na wezwanie. Na pytanie JAK konkretnie skoro nie ma na check liście powiedziała, że może być jako dodatkowy dokument - może w tym letter of explanation się da dodać drugi dokument albo zeskanować 2 w jednym pliku. Jak twierdzi ambasada to jest błąd systemu i tysiące aplikacji z Europy mam przez to pętlę w procesie bo muszą cofać i prosić o dołączenie co wydłuża proces." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salas Napisano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 dzięki za odpowiedź ale dziwi mnie to bo opłaty dokonałem też przed nim... A co do tej ankiety to może mi to trochę wyjaśnić konkretnie jaka ankieta bo ja zakładam konto w CIC tak jak na tym filmiku co był tu pare stron temu wrzucony lecz po rejestracji przed logowanie odsyła mnie do jeszcze innej stronki gdzie podaje maila itp gdzie dokladnie będą te kody żebym ich znowu nie przegapił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diverse Napisano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 dzięki za odpowiedź ale dziwi mnie to bo opłaty dokonałem też przed nim... A co do tej ankiety to może mi to trochę wyjaśnić konkretnie jaka ankieta bo ja zakładam konto w CIC tak jak na tym filmiku co był tu pare stron temu wrzucony lecz po rejestracji przed logowanie odsyła mnie do jeszcze innej stronki gdzie podaje maila itp gdzie dokladnie będą te kody żebym ich znowu nie przegapił http://www.cic.gc.ca/ctc-vac/cometocanada.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salas Napisano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Wielkie dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciszewski Napisano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 tak trochę wybiegne w przyszłość, ale macie już może obczajone u jakiego ubezpieczyciela najkorzystniej będzie wykupic ubezpieczenie na wyjazd ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diverse Napisano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 jak na razie nie ma co się w ten temat wgłębiać jeszcze w marcu ponoć chcę lecieć kilka osób to się będą dowiadywać co prawda jest już jakieś zestawienie ale co z tego jak na razie nikt nie kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel123 Napisano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 hej, mam problem. Co wpisaliscie w dziale "intended work in canada"? tam sa 2 rubryki ktore trzeba wypelnic, zeby przeszlo validate. W "job title" wpisalem: N/A, natomiast "Brief description of duties" wymaga przynajmniej 8 znakow. HELP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diverse Napisano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 "not applicable" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.