modern warfare Napisano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Dobra jestem w drugim etapie:d narazie zaczelem od prostych rzeczy jak cv zdjecie czy letter. Niech mi ktos powie jesli mam zaswiadczenie o nie karalnosci z dwoch roznych panstw(w sumie 3 A4 strony), to jak mam to zalaczyc? Druga sprawa gdzie na CIC znajde work permit file number ktory trzeba zalaczyc do kompasu? nigdzie nie widze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodf Napisano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 NR. 173 Data zlozenia aplikacji: 18 luty 2013 Data uiszczenia zaplaty: 19 luty 2013 Potwierdzenie zaplaty 19 luty 2013 Conditional Letter of Acceptance 24 luty 2013 MyCIC - zlozenie dokumentow 28 luty 2013 Prosba MyCIC o dodatkowe dokumenty 5 marzec 2013 - wysłanie proof of funds Immigration Assesment Pending Final Decision Approved Pending takie info jak by ktoś się pytał ile na co się czeka A tą prośbę o dodatkowe dokumenty dostałeś na maila tak? Czy na maila tylko info żeby zerknąć w my messages w myCIC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modern warfare Napisano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Otrzymalem z kompasu list ze jestem w drugim etapie. Konto na CIC zalozylem miesiac temupodajac paszport i po odpowiedzi na pytania wskoczyla mi aplikacja o permit ale wazna jest tylko 60 dni wiec skasowalem i odpowiedzialem na pytania od nowa, wiec mam nowa aplikacje wazna 60 dni pokazal sie wykaz dokumentow czesc juz zalaczylem ale nie widze nigdzie w cic mojego profilu na mailu tez nic nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodf Napisano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Dobra jestem w drugim etapie:d narazie zaczelem od prostych rzeczy jak cv zdjecie czy letter. Niech mi ktos powie jesli mam zaswiadczenie o nie karalnosci z dwoch roznych panstw(w sumie 3 A4 strony), to jak mam to zalaczyc? Druga sprawa gdzie na CIC znajde work permit file number ktory trzeba zalaczyc do kompasu? nigdzie nie widze... Najlepiej zrób z tego 1 plik PDF i tak załącz. Co do tego numeru to jeżeli chodzi o application number to otrzymasz go po wypełnieniu dokumentów i wysłaniu aplikacji. Dostaniesz wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modern warfare Napisano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Najlepiej zrób z tego 1 plik PDF i tak załącz. Co do tego numeru to jeżeli chodzi o application number to otrzymasz go po wypełnieniu dokumentów i wysłaniu aplikacji. Dostaniesz wiadomość. ok dzieki czyli work permit file number to po prostu numer aplikacii... When you initiate your work permit application with CIC, you will be assigned a work permit file number. Please submit this number to your IEC-Kompass account. To do so, log on to your IEC-Kompass account and complete the CIC File Number form, which is available under the “My Profil” section. Failure to submit the CIC File Number to IEC-Kompass may result in a delay in processing your IEC application. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diverse Napisano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 A tą prośbę o dodatkowe dokumenty dostałeś na maila tak? Czy na maila tylko info żeby zerknąć w my messages w myCIC? Na maila tylko info żeby zerknąć w my messages w myCIC - dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lila703 Napisano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 co zrobic jak ładuje IMM1295 i wyswietla mi sie cos takiego?"" Your answer is incomplete. Provide the necessary information below to continue. Your document contains invalid entries. Please review your document and retry."" sprawdzilam po kilka razy i nie wiem co tam moze byc zle:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diverse Napisano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 sprawdź czy w nazwie .pdf nie ma znaków specjalnych usuń spacje itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodf Napisano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 ok dzieki czyli work permit file number to po prostu numer aplikacii... When you initiate your work permit application with CIC, you will be assigned a work permit file number. Please submit this number to your IEC-Kompass account. To do so, log on to your IEC-Kompass account and complete the CIC File Number form, which is available under the “My Profil” section. Failure to submit the CIC File Number to IEC-Kompass may result in a delay in processing your IEC application. Tak jest. Dostaniesz ten numer w liście w pdf po wysłaniu aplikacji. Wtedy musisz go wpisać do kompasa. co zrobic jak ładuje IMM1295 i wyswietla mi sie cos takiego?"" Your answer is incomplete. Provide the necessary information below to continue. Your document contains invalid entries. Please review your document and retry."" sprawdzilam po kilka razy i nie wiem co tam moze byc zle:( A jakby to nie pomogło. U mnie było podobnie i udało się załączyć dopiero jak podałem, dokad pojadę. Niby przy working holiday to nie jest wymagane ale jak to wpisałem to dopiero mi przyjęło tego pdfa. Wiem, że u innych tak nie było i im normalnie przyjmował więc to pewnie nie jest pełne rozwiązanie problemu ale u mnie pomogło. Napisałem potem w letter of explanation, że wpisałem miejsce docelowe ale tylko ze względu na problemy techniczne i że może się okazać, że nie tam pojadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggi Napisano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Diverse, gdzie na compass-ie mam wpisać ten nr. app? Wszystko mam "zamknięte na kłódkę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.