Diverse Napisano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Jak nie masz siostry albo brata to tam wpisujesz datę tylko że niby podpis Wszystko jest napisane wyraźnie pod spodem. Chyba że wypełniasz ten ostatni dokument to wydruk podpis data i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodf Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Dostałem wkońcu tą prośbę o dosłanie info o środkach. Tylko widzę, że jeszcze tłumaczenie przysięgłe tego będę musiał zrobić. Nie wiecie może czy w mbanku można poprosić o ten dokument od razu po angielsku? All documents must be in either English or French. Any documents not in English or French must be accompanied by a certified translation. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodf Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 I jeszcze pytanko tak bardziej z ciekawości. Czy jak piszą, że muszę to dosłać do 04/06/2013 to mają na myśli 4 czerwca czy 6 kwietnia? Bo w USA jest jakoś odwrotnie niż u nas z zapisem. I tak dostarczę ten dokument w ciągu tygodnia pewnie ale to tak z ciekawości pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodf Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 mam to zaświadczenie ale z połowy stycznia czyli ma ponad miesiąc. Myślicie, że może być takie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciszewski Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Dostałeś zaświadczenie z mbanku po angielsku ?? Jak wgl można z mbanku takie zaświadczenie otrzymać ?? Trzeba do nich dzwonić, czy można przez internet? Dodam, że nie otrzymuję comiesięcznych wyciągów z konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heather80 Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Też mam konto w mbanku i niestety nie znalazłam opcji wygenerowania zestawienia po angielsku. Wysłałam o przetłumaczenia. To jedna strona, więc koszt nie jest duży. Kodf - co do dat, to na 100% mają na myśli kwiecień. A zestawienie ze stycznia powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciszewski Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 To wystarczy wygenerowanie samemu na stronie mbanku, czy trzeba mieć jakieś zaświadczenie z pieczątką. I jak jest z tym tłumaczeniem? Ktoś wcześniej pisał, że niby nie trzeba tłumaczyć. Więc już się gubię :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heather80 Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Ja nie miałam żadnych pieczątek. Pamiętam, że kiedyś ktoś pisał, że nie trzeba tłumaczyć, ale w wiadomości w której jest prośba o dosłanie 'proof of funds' jest wyraznie napisane, ze wszystkie dokumenty muszą byc po ang lub franc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salas Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Mam pytanie odnośnie zakończenia 2 etapu czy wyciąg z konta o posiadanych środkach umieścić w Add Schedule 1 ? I czy ten wyciąg musi być przetłumaczony na j. angielski? I podobne pytanie jeżeli chodzi o zaświadczenie o niekaralności wiem że mamy im wysłać przetłumaczone ale też oryginał w takim razie te dwie strony mam umieścić w jednym pdfie czy może być oddzielnie ? I jeszcze jedno pytanie ja wszystkie 3 aplikacje zamieszczone przez nich tj. Imm1295 oraz te dwie o rodzinie wydrukowałem podpisałem wszędzie tam gdzie chcieli podpis i ze skanowałem z powrotem na kompa czy tak to należało zrobić czy w ogóle tego nie podpisywac bo już nie wiem sam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smylka Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 witam. Jak długo czekaliście na prośbę o potwierdzenie posiadania środków? Ja wysłałam papiery 2 marca i jeszcze nic nie dostałam. Czy czeka ktoś dłużej niż ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.