Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Dostałem wkońcu tą prośbę o dosłanie info o środkach. Tylko widzę, że jeszcze tłumaczenie przysięgłe tego będę musiał zrobić. Nie wiecie może czy w mbanku można poprosić o ten dokument od razu po angielsku?

All documents must be in either English or French. Any documents not in English or French must be accompanied by a certified translation.

I jeszcze pytanko tak bardziej z ciekawości. Czy jak piszą, że muszę to dosłać do 04/06/2013 to mają na myśli 4 czerwca czy 6 kwietnia? Bo w USA jest jakoś odwrotnie niż u nas z zapisem. I tak dostarczę ten dokument w ciągu tygodnia pewnie ale to tak z ciekawości pytam.

Też mam konto w mbanku i niestety nie znalazłam opcji wygenerowania zestawienia po angielsku. Wysłałam o przetłumaczenia. To jedna strona, więc koszt nie jest duży.

Kodf - co do dat, to na 100% mają na myśli kwiecień. A zestawienie ze stycznia powinno być ok.

Mam pytanie odnośnie zakończenia 2 etapu czy wyciąg z konta o posiadanych środkach umieścić w Add Schedule 1 ? I czy ten wyciąg musi być przetłumaczony na j. angielski? I podobne pytanie jeżeli chodzi o zaświadczenie o niekaralności wiem że mamy im wysłać przetłumaczone ale też oryginał w takim razie te dwie strony mam umieścić w jednym pdfie czy może być oddzielnie ? I jeszcze jedno pytanie ja wszystkie 3 aplikacje zamieszczone przez nich tj. Imm1295 oraz te dwie o rodzinie wydrukowałem podpisałem wszędzie tam gdzie chcieli podpis i ze skanowałem z powrotem na kompa czy tak to należało zrobić czy w ogóle tego nie podpisywac bo już nie wiem sam ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...