Salas Napisano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Nie musi chyba być z ostatnich 4 miesięcy. Ja mam stan na konkretny dzień i już. Musi być 2500 CAD i przetłumaczone przez przysięgłego na ang lub francuski. Nie jestem tylko pewien czy mam wysłac samo tłumaczenie czy razem z oryginałem? Rozumiem że może być to równowartość tych 2500 chyba nie musze mieć konta walutowego i posiadać tam środki w dolarach kanadyjskich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diverse Napisano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Rozumiem że może być to równowartość tych 2500 chyba nie musze mieć konta walutowego i posiadać tam środki w dolarach kanadyjskich ? w PLN wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciszewski Napisano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Wczoraj wieczorem wysłałam wszystkie dokumenty, a już dzisiaj rano przyszło wezwanie o przesłanie proof of funds. Nie ma tam nigdzie wzmianki, że musi być wyciąg z ostatnich 4-rech miesięcy. Nie wiem skąd taka informacja się wcześniej pojawiła :/ Jest natomiast: Please note: All documents must be in either English or French. Any documents not in English or French must be accompanied by a certified translation. Tak więc tłumaczenie wydaje się być jednak niezbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diverse Napisano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 informacja jest przed uploadowaniem tego dokumentu(w tabeli) jak klikniesz znak zapytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciszewski Napisano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 No rzeczywiście, jest tam :/ To co, ja mam im całą historię rachunku z 4 miesięcy wysłać ? Bo jak niby mam saldo na 4 miesiące wstecz wygenerować. Diverse - help !! Co Ty im wysłałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CjMaleo Napisano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Pierwszy etap za sobą,pytam odnośnie drugiego,w tym teście/ankiecie na CiC jest pytanie odnośnie Badań Medycznych (Medical Exam) ,co tam zaznaczyliście?? czy mieliście je? (wiem że są do tego wyznaczeni lekarze itp) czy trzeba je mieć w programie pracy wakacyjnej?? No to cholernie ważne dla mnie,bo wiadomo że to dodatkowe koszta dosyć spore do tego. I tak w ogóle jeśli ktoś się wybiera do Ontario/Quebec,Ottawa to pisać na cjmaleo@wp.pl zawsze na początku można się spotkać na miejscu chociażby na drinku/piwie/kawie, razem raźniej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggi Napisano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Jeśli chodzi o te badania to dotycza osob ktore chca pracowac w wyznaczonych zawodach (pomoc medyczna, praca z dziecmi itd) zaznaczasz w tej ankiecie czy bedziesz pracowal w wybranych zawodach (masz liste zawodow) jesli tak to pewnie beda wymagali badan. Ja zaznaczylam ze nie bede pracowala w zadnych z tych zawodow i nie wymagali ode mnie zadnych badan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lila703 Napisano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 jak aplikacje zalaczylam wszystkie potrzebne dokumenty to wyskoczylo mi ze mam odpowiedz dodatkowo na pytania i jak zaczynam na nie odpowiadac to wychodza mi pytania dotyczace szkoly a przeciez nie jade tam do szkoly tylko na "working holiday". czy Wy tez mieliscie cos takiego do wypelniania jelsi tak to co tam zaznaczaliscie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justa56 Napisano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Czy w drugim etapie, jak aplikowaliście, było pytanie odnoście tego czy ma się jakąś rodzinę w kanadzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gyarill Napisano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 co do adresu to moze byc taki wiec spokojnie i dostales chyba wiadomosc do kiedy masz dane sprawy zrobic? Dziękuję za odpowiedź Jeszcze nie dostałam conditional acceptance letter, a to chyba oznacza, że nie mam wyznaczonego żadnego terminu? Z tego, co rozumiem, to każdy ma inwidualne terminy? Czy też może istnieje jakiś ogólny termin dla wszystkich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.