Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

ja to pominelam bo tak tez nie ktorzy koledzy tutaj pisali aby to pominac:) czekam teraz na aby doslac tylko skan stanu konta i tyle

pozdrawiam:)

znajmomi jechali w tamtym roku i kupowali bodajze ubezpiecznie o nazwie "gamma4" i kosztowalo to 150 albo 200 zl ubezpiecznie bylo na rok

Tez tak zrobie. Dzieki za pomoc. Teraz tylko czekam aby wyslac potwierdzenie rachunku i oby wszystko bylo ok. Powodzenia

a ja mam pytanie odnośnie zaświadczenia o niekaralności. Na formularzu są chyba trzy opcje - krajowy rejestr karny, krajowa kartoteka karna chyba i coś jeszcze... zaznaczaliście tylko opcję z krajowego rejestru karnego czy wszystkie? jeśli wszystkie to czy koszt jest taki sam? 50zł czy drożej? będę wdzięczna za odpowiedź :)

a ja mam pytanie odnośnie zaświadczenia o niekaralności. Na formularzu są chyba trzy opcje - krajowy rejestr karny, krajowa kartoteka karna chyba i coś jeszcze... zaznaczaliście tylko opcję z krajowego rejestru karnego czy wszystkie? jeśli wszystkie to czy koszt jest taki sam? 50zł czy drożej? będę wdzięczna za odpowiedź :)

Sa trzy opcje:

1. Kartoteka karna

2. Kartoteka nieletnich

3. Kartoteka osób pozbawionych wolnosci oraz poszukiwanych listem gonczym

Zaznaczasz tylko i wyłącznie pierwsze.

ja zaznaczalam wszytskie tak mi pani powiedziala w sadzie zeby zaznaczyc wszystkie i bedzie swiety spokoj koszt taki sam jak zaznaczenie jednego:)

ja zaznaczalam wszytskie tak mi pani powiedziala w sadzie zeby zaznaczyc wszystkie i bedzie swiety spokoj koszt taki sam jak zaznaczenie jednego:)

Pierwsze w zupełności wystarczy (sprawdzone info). Nawet na logikę rzecz biorąc - kartoteka nieletnich ich nie obchodzi ( to jest program 18-35, więc dla pełnoletnich), pozbawiony wolności lub poszukiwany listem gończym ( jeśli siedzi, to wiadomo, że karany, a jeśli poszukiwany, to też wiadomo, że skazany i szukany do odbycia kary :P )

Pierwsze w zupełności wystarczy (sprawdzone info). Nawet na logikę rzecz biorąc - kartoteka nieletnich ich nie obchodzi ( to jest program 18-35, więc dla pełnoletnich), pozbawiony wolności lub poszukiwany listem gończym ( jeśli siedzi, to wiadomo, że karany, a jeśli poszukiwany, to też wiadomo, że skazany i szukany do odbycia kary :P )

Dokladnie:-)

Czy ktos ma moze jakies info na temat Eligibility Verification (Weryfikacja kwalifikowalności)? Jest to zestaw dodatkowych pytan, ktore pojawily sie po wyslaniu dokumentów w MyCIC. Problem w tym, ze sa tam konkretne pytania o szkole a przeciez do szkoly nie jedziemy.

Czy ktoś już rozwiązła ten problem? U mnie również pojawiło się Eligibility Verification te pytania kompletnie nie mają sensu - co z tym zrobić ? Dostał również wiadomość o nazwie Submission Confirmation czy to stamtąd biorę numer do iec kompas ? Bardzo proszę o pomoc w sprawie tego Eligibility Verification.

Sa trzy opcje:

1. Kartoteka karna

2. Kartoteka nieletnich

3. Kartoteka osób pozbawionych wolnosci oraz poszukiwanych listem gonczym

Zaznaczasz tylko i wyłącznie pierwsze.

Najlepiej zaznaczyć wszystko jeżeli nie masz nic do ukrycia :) Taka prawda. A skąd wiesz czy do innej wizy lub czegoś tobie się potem to nie przyda :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...