antiwodz Napisano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 nie bardzo rozumiem dlaczego w ostatnich pytaniach trzeba wybrać miejsce szkoly i podac adres gdzie ja nie jade do szkoly, jak to ominąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciekawy12 Napisano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Wlasnie otrzymalam POE introduction letter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lila703 Napisano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 nie bardzo rozumiem dlaczego w ostatnich pytaniach trzeba wybrać miejsce szkoly i podac adres gdzie ja nie jade do szkoly, jak to ominąć? wiekszosc ludzi to omija bo przeciez chyba nie jedziez tam do skzoly tylko do pracy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salas Napisano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 nie bardzo rozumiem dlaczego w ostatnich pytaniach trzeba wybrać miejsce szkoly i podac adres gdzie ja nie jade do szkoly, jak to ominąć? Nic tam nie wpisuj ja to zostawiłem i dostałem POE introduction letter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lila703 Napisano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 hej mam takie pytanie wczoraj chciałam sprawdzić w mycic czy w apply online jest opcja ze mozna cos jeszcze ew dosłac klikalam i z tego co co wychodzi ze niby mialam dopsiac checklist code (wydaje mi sie ze juz go wpisywalam ) klikalam pare razy az w koncu opcja tam gdzie bylo pisane "woludl you like to do today) apply online zniknela i pojawilo sie : Continue In Progress Eligibility verification 8 Online Application 60 ze 8 i 60 dni pozostalo do uzupelniania tych aplikacji to pierwsze o tych szkolach zostawilam i nie wypelniam a co z tym 2 czy oznacza to ze po raz kolejny mam wypelnic cala aplikacje? dodam ze pod spodem jest Completed Transmited Online Application napiszcie co o tym myslicie bo ja juz nie wiem co robic. z tego co jest napisane to ze aplikacje mam skompletowana.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciszewski Napisano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 dwa dni temu wysłałam proof of funds...normalnie załadowałam, jak wszystkie inne dokumenty.... czy teraz trzeba coś jeszcze klikać, zatwierdzać, czy czekać na info. z MyCiC?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciszewski Napisano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 hej mam takie pytanie wczoraj chciałam sprawdzić w mycic czy w apply online jest opcja ze mozna cos jeszcze ew dosłac klikalam i z tego co co wychodzi ze niby mialam dopsiac checklist code (wydaje mi sie ze juz go wpisywalam ) klikalam pare razy az w koncu opcja tam gdzie bylo pisane "woludl you like to do today) apply online zniknela i pojawilo sie : Continue In Progress Eligibility verification 8 Online Application 60 ze 8 i 60 dni pozostalo do uzupelniania tych aplikacji to pierwsze o tych szkolach zostawilam i nie wypelniam a co z tym 2 czy oznacza to ze po raz kolejny mam wypelnic cala aplikacje? dodam ze pod spodem jest Completed Transmited Online Application napiszcie co o tym myslicie bo ja juz nie wiem co robic. z tego co jest napisane to ze aplikacje mam skompletowana.... ja też mam wszystkie dokumenty już wysłane, a apply online jest nadal. Nie wiem, czy to ma tak zostać, czy coś z tym się jeszcze robi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lila703 Napisano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 ja też mam wszystkie dokumenty już wysłane, a apply online jest nadal. Nie wiem, czy to ma tak zostać, czy coś z tym się jeszcze robi?? ja tez wlasnie nie wiem mam juz dosc czekania i tegow szystkiego prawie 2 tyg temu wyslalam aplikacje a do tej pory nie dostalam ze mam doslac stan konta ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciszewski Napisano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 ja tez wlasnie nie wiem mam juz dosc czekania i tegow szystkiego prawie 2 tyg temu wyslalam aplikacje a do tej pory nie dostalam ze mam doslac stan konta ;/ ja proof of funds już załączyłam, a te apply online jest nadal...Ale znalazłam gdzieś wcześniej na tym forum ktoś napisał, że tego mamy nie ruszać, bo tu się i tak nic nie zrobi... Ale to dziwne, że nie dostałaś jeszcze prośby o przesłanie proof of funds. Ja dostałam na drugi dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciszewski Napisano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Nic tam nie wpisuj ja to zostawiłem i dostałem POE introduction letter A jak miałeś załadowane wszystkie dokumenty, to nadal po zalogowaniu się do MyCiC miałeś Apply online i Make a Request: OCWP - Request an EVN or a Transfer of Eligibility Verification?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.