Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

hej mam takie pytanie wczoraj chciałam sprawdzić w mycic czy w apply online jest opcja ze mozna cos jeszcze ew dosłac klikalam i z tego co co wychodzi ze niby mialam dopsiac checklist code (wydaje mi sie ze juz go wpisywalam ) klikalam pare razy az w koncu opcja tam gdzie bylo pisane "woludl you like to do today) apply online zniknela i pojawilo sie :

Continue

In Progress

Eligibility

verification 8

Application 60

ze 8 i 60 dni pozostalo do uzupelniania tych aplikacji

to pierwsze o tych szkolach zostawilam i nie wypelniam a co z tym 2 czy oznacza to ze po raz kolejny mam wypelnic cala aplikacje? dodam ze pod spodem jest

Completed

Transmited

Online Application

napiszcie co o tym myslicie bo ja juz nie wiem co robic. z tego co jest napisane to ze aplikacje mam skompletowana....

hej mam takie pytanie wczoraj chciałam sprawdzić w mycic czy w apply online jest opcja ze mozna cos jeszcze ew dosłac klikalam i z tego co co wychodzi ze niby mialam dopsiac checklist code (wydaje mi sie ze juz go wpisywalam ) klikalam pare razy az w koncu opcja tam gdzie bylo pisane "woludl you like to do today) apply online zniknela i pojawilo sie :

Continue

In Progress

Eligibility

verification 8

Application 60

ze 8 i 60 dni pozostalo do uzupelniania tych aplikacji

to pierwsze o tych szkolach zostawilam i nie wypelniam a co z tym 2 czy oznacza to ze po raz kolejny mam wypelnic cala aplikacje? dodam ze pod spodem jest

Completed

Transmited

Online Application

napiszcie co o tym myslicie bo ja juz nie wiem co robic. z tego co jest napisane to ze aplikacje mam skompletowana....

ja też mam wszystkie dokumenty już wysłane, a apply online jest nadal. Nie wiem, czy to ma tak zostać, czy coś z tym się jeszcze robi??

ja też mam wszystkie dokumenty już wysłane, a apply online jest nadal. Nie wiem, czy to ma tak zostać, czy coś z tym się jeszcze robi??

ja tez wlasnie nie wiem mam juz dosc czekania i tegow szystkiego prawie 2 tyg temu wyslalam aplikacje a do tej pory nie dostalam ze mam doslac stan konta ;/

ja tez wlasnie nie wiem mam juz dosc czekania i tegow szystkiego prawie 2 tyg temu wyslalam aplikacje a do tej pory nie dostalam ze mam doslac stan konta ;/

ja proof of funds już załączyłam, a te apply online jest nadal...Ale znalazłam gdzieś wcześniej na tym forum ktoś napisał, że tego mamy nie ruszać, bo tu się i tak nic nie zrobi... Ale to dziwne, że nie dostałaś jeszcze prośby o przesłanie proof of funds. Ja dostałam na drugi dzień.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...