Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

wybralem Polske:)

Dzięki za pomoc ;) A w current activity, wpisałabym student, tylko zastanawiam się co wpisać w employer/ facility name, bo facility name to nazwa obiektu to moze nazwa tego uniwersytetu, czy wpisać not applicable? A wpisywałeś coś w job title bo tutaj też mam na czerwono i w brief description of duties?

Dzięki za pomoc ;) A w current activity, wpisałabym student, tylko zastanawiam się co wpisać w employer/ facility name, bo facility name to nazwa obiektu to moze nazwa tego uniwersytetu, czy wpisać not applicable? A wpisywałeś coś w job title bo tutaj też mam na czerwono i w brief description of duties?

tylko zwroc uwage ze current activity jest w zakladce EMPLOYMENT od wpisania student masz zakladke EDUCATION, ale to moja interpretacja, moge sie mylic ;p

w facility name wpisalem N/A

w job title wpisalem N/A a w brief description NOT APPLICAPLE

i nie stresuj sie tym, bo ten formularz moglby byc lepiej dopracowany, juz wiesz jak ja wypelnilem, zalaczylem za pierwszym podejsciem i szybko dostalem POE :)

tylko zwroc uwage ze current activity jest w zakladce EMPLOYMENT od wpisania student masz zakladke EDUCATION, ale to moja interpretacja, moge sie mylic ;p

w facility name wpisalem N/A

w job title wpisalem N/A a w brief description NOT APPLICAPLE

i nie stresuj sie tym, bo ten formularz moglby byc lepiej dopracowany, juz wiesz jak ja wypelnilem, zalaczylem za pierwszym podejsciem i szybko dostalem POE :)/>

Dziękuje za cenne informacje :)

A w tej dacie jak tam jest rubryka from i to to mam wpisać datę rozpoczęcia studiów, obecną czy jaką? Bez sensu

wiesz co, ja skonczylem studia w tamtym roku a legalnie nie pracowalem, wiec ja wpisalem date zakonczenia studiow w FROM i wpisalem UNEMPLOYED, ale nic nie trzeba wpisywac w dacie TO, zostaw puste ;p

ja tez sie glowilem jak to mam rozwiazac ale wpadlem na taki pomysl i dlatego Tobie radze podobnie, tak czy siak dostaniesz POE, warunki spelniasz przeciez ;p

wiesz co, ja skonczylem studia w tamtym roku a legalnie nie pracowalem, wiec ja wpisalem date zakonczenia studiow w FROM i wpisalem UNEMPLOYED, ale nic nie trzeba wpisywac w dacie TO, zostaw puste ;p

ja tez sie glowilem jak to mam rozwiazac ale wpadlem na taki pomysl i dlatego Tobie radze podobnie, tak czy siak dostaniesz POE, warunki spelniasz przeciez ;p

Dzięki, tak zrobię, uspokoiłeś mnie, niesamowite ile ludzi planuje leciec za ocean ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...