qwertyu Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 A tam zaznacza mi na czerwono tez country, i co ja mam tam wpisac jak nigdzie nie pracowalam, bez sensu to jest:/ a jestem dopiero na pierwszym roku studiów wybralem Polske:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justa56 Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 wybralem Polske:) Dzięki za pomoc A w current activity, wpisałabym student, tylko zastanawiam się co wpisać w employer/ facility name, bo facility name to nazwa obiektu to moze nazwa tego uniwersytetu, czy wpisać not applicable? A wpisywałeś coś w job title bo tutaj też mam na czerwono i w brief description of duties? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwertyu Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Dzięki za pomoc A w current activity, wpisałabym student, tylko zastanawiam się co wpisać w employer/ facility name, bo facility name to nazwa obiektu to moze nazwa tego uniwersytetu, czy wpisać not applicable? A wpisywałeś coś w job title bo tutaj też mam na czerwono i w brief description of duties? tylko zwroc uwage ze current activity jest w zakladce EMPLOYMENT od wpisania student masz zakladke EDUCATION, ale to moja interpretacja, moge sie mylic ;p w facility name wpisalem N/A w job title wpisalem N/A a w brief description NOT APPLICAPLE i nie stresuj sie tym, bo ten formularz moglby byc lepiej dopracowany, juz wiesz jak ja wypelnilem, zalaczylem za pierwszym podejsciem i szybko dostalem POE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justa56 Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 tylko zwroc uwage ze current activity jest w zakladce EMPLOYMENT od wpisania student masz zakladke EDUCATION, ale to moja interpretacja, moge sie mylic ;p w facility name wpisalem N/A w job title wpisalem N/A a w brief description NOT APPLICAPLE i nie stresuj sie tym, bo ten formularz moglby byc lepiej dopracowany, juz wiesz jak ja wypelnilem, zalaczylem za pierwszym podejsciem i szybko dostalem POE :)/> Dziękuje za cenne informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwertyu Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Dziękuje za cenne informacje prosze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justa56 Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 prosze:) A w tej dacie jak tam jest rubryka from i to to mam wpisać datę rozpoczęcia studiów, obecną czy jaką? Bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwertyu Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 A w tej dacie jak tam jest rubryka from i to to mam wpisać datę rozpoczęcia studiów, obecną czy jaką? Bez sensu wiesz co, ja skonczylem studia w tamtym roku a legalnie nie pracowalem, wiec ja wpisalem date zakonczenia studiow w FROM i wpisalem UNEMPLOYED, ale nic nie trzeba wpisywac w dacie TO, zostaw puste ;p ja tez sie glowilem jak to mam rozwiazac ale wpadlem na taki pomysl i dlatego Tobie radze podobnie, tak czy siak dostaniesz POE, warunki spelniasz przeciez ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justa56 Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 wiesz co, ja skonczylem studia w tamtym roku a legalnie nie pracowalem, wiec ja wpisalem date zakonczenia studiow w FROM i wpisalem UNEMPLOYED, ale nic nie trzeba wpisywac w dacie TO, zostaw puste ;p ja tez sie glowilem jak to mam rozwiazac ale wpadlem na taki pomysl i dlatego Tobie radze podobnie, tak czy siak dostaniesz POE, warunki spelniasz przeciez ;p Dzięki, tak zrobię, uspokoiłeś mnie, niesamowite ile ludzi planuje leciec za ocean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwertyu Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 no to prawda, a kiedy i do jakiego miasta sie wybierasz? i czemu studiow nie chcesz skonczyc? ;p ja jutro bukuje bilet na 9 kwietnia do toronto ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justa56 Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 no to prawda, a kiedy i do jakiego miasta sie wybierasz? i czemu studiow nie chcesz skonczyc? ;p ja jutro bukuje bilet na 9 kwietnia do toronto ;d Poczekaj, jak dostanę to i ja polecę planuje do Montrealu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.