Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba tylko czekać, nic więcej nie robisz, przynajmniej tak pisano wcześniej na forum :) a mam pytanie jeszcze odnośnie CV, jak nie mam pracodawców i doświadczenia to tylko mam napisać o swojej edukacji i tyle?

w CV zrobilem naglowek EMPLOYMENT HISTORY i obok wpisalem NO WORK EXPERIENCE, zeby bylo dla nich jasne

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

w CV zrobilem naglowek EMPLOYMENT HISTORY i obok wpisalem NO WORK EXPERIENCE, zeby bylo dla nich jasne

A wpisywałeś swoje umiejętności, nie wiem np znajomość programów komputerowych, posiadanie pawka, stopień znajomości angielskiego?

Hej wszystkim,

Mam problem z pełnym założeniem konta MyCIC. Kiedy jestem na podstronie MyCIC enrolment, po wpisaniu swoich danych i kliknięciu continue pojawia się informacja

SORRY ... this on-line service is currently not available.

Possible reasons:

• We are currently updating this Web site.
  • We are experiencing technical difficulties.

Please try again later.

Probuję już od ponad tygodnia i nic się nie zmienia... Czy ja się loguję przez poprawną strone? o_O bo już sama nie wiem, widzę, że wszyscy pięknie ładują dokumenty, a ja nie mogę ruszyć do przodu.

Hej wszystkim,

Mam problem z pełnym założeniem konta MyCIC. Kiedy jestem na podstronie MyCIC enrolment, po wpisaniu swoich danych i kliknięciu continue pojawia się informacja

SORRY ...this on-line service is currently not available.

Possible reasons:

• We are currently updating this Web site.
  • We are experiencing technical difficulties.

Please try again later.

Probuję już od ponad tygodnia i nic się nie zmienia... Czy ja się loguję przez poprawną strone? o_O bo już sama nie wiem, widzę, że wszyscy pięknie ładują dokumenty, a ja nie mogę ruszyć do przodu.

Jeśli to jest ta strona, gdzie wpisujesz nr paszportu, to spróbuj wpisać go bez spacji, a nazwisko i imię dużymi literami.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...