ltv Napisano 21 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2012 hej:) planuje sobie kupić maca i iPada podczas wyprzedaży z okazji wyprawy amerykańskich dzieciaków do szkoły:) wracam jednakże dopiero we wrześniu. no i mieszkam w jednym domu z 16 osobami co sprawia, ze bałabym.się te rzeczy zostawic.. wiecie coś moze o miejscach gdzie mogę top przechować przez miesiąc i o cenach?.jak w ogóle tego szukać? z góry dzięki:)
krowa12 Napisano 21 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2012 Mozesz sprobowac w U-Haul tylko czy jest sens wynajac cale pomieszczenie dla jednego komputera? ponoc mozna przechowac tam wszystko wiec czemu nie..zawsze to lepiej niz zanosic do banku co wg. glupio wyglada...
kzielu Napisano 22 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2012 Powodzenia z wyprzedażą maców i ipadów... Produktów Apple praktycznie nie da się kupić po innej cenie niż MSRP (legalnie) i nie ma żadnych wyprzedaży - ceny spadają dopiero jak wychodzi nowy model...
tinki Napisano 22 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2012 Kiedys tez chcialam skorzystac z takiej wyprzedazy, ale poproszono mnie, zebym udowodnila ze mam dziecko w wieku szkolnym. Niestety, nie mialam wiec nie moglam skorzystac z tej obnizki. Wiec dowiedz sie jak to jest. To bylo pare lat temu!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.