roktiw Napisano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2012 Witam, Jestem zainteresowany kursem językowym w okolicach Nowego Jorku, ponieważ tam będę miał zapewniony darmowy nocleg w postaci rodziny Moglibyście mi poradzić jakieś szkoły i przybliżyć przykładowe ceny, bo w tym temacie jestem dość "zielony". Czy w ogóle opłaca się iść na kurs czterotygodniowy, czy przez ten czas nie wiele się nauczę, ponieważ planuję jechać do NYC w lutym na ok 3-4 tyg.. Czy nie lepiej pojechać np w środku czerwca do końca wakacji ? I w ogóle chciałbym się dowiedzieć, czy możliwe jest to żebym mógł mieszkać u rodziny, a nie w szkole językowej? Dzięki z góry za odpowiedzi Pozdrawiam.
sly6 Napisano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2012 Mozesz jechac na nauke jezyka i mieszkasz u rodziny, co do szkol to jedziesz na wizie studenckiej czy jak,,wazne aby szkola wystawiala I-20 na taka wize ..gal podawal linka do takich szkol ,gdzie szukac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.