SzymonGr Napisano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2012 Witam, Krótkie pytanie, tak jak w temacie. Po uzyskaniu licencjatu albo tytułu magistra sprawa jest prosta, ale jak to wygląda przy zakończeniu studiów inżynierskich w lutym/marcu? Mogę oczywiście podjąć magisterskie i nie będzie problemu. No i zawsze pozostaje w wyjazd w ramach International Experience Canada w ramach gap year'a.. Pozdrawiam Szymon
sly6 Napisano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2012 co do IEC to wiesz ze w tym roku juz w lipcu zabraklo miejsc na taki wyjazd..wiec miej to na uwadze
SzymonGr Napisano 17 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2012 Jasne, że zdaję sobie sprawę. Przecież chcę wyjechać po studiach inżynierskich czyli w marcu/kwietniu. Za aplikację zabiorę się w Nowy Rok.. Jednakże jestem nadal ciekaw jak to wygląda z W&T. Muszę chyba przejść się do jakiegoś biura..
rysios Napisano 7 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 w&t musisz iśc na mgr i to w dodatku kontytuację tego co na inż nie pójdziesz na mgr - brak wizy J1 pójdziesz na mgr nie związaną z inż - brak J1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.