black_hawk Napisano 13 Września 2012 Zgłoś Napisano 13 Września 2012 Kto leci z JFK do Warszawy w październiku lub listopadzie i mógłby wziąć ze sobą szczeniaka średniej rasy? Jest problem ze znalezieniem odpowiedniego cargo :-/ Oczywiście zapłacę za bilet dla psiaka i jeszcze mogę dodatkowo dać coś za fatygę ;-) Piesek będzie mieć wszystkie potrzebne dokumenty na podróż.
dareknow0 Napisano 15 Września 2012 Zgłoś Napisano 15 Września 2012 Jeżeli nawet są osoby które lecą w tym terminie i przeczytają to ogłoszenie to nie sądzę aby ktoś się zgłosił . Samo napisanie "Oczywiście zapłacę za bilet dla psiaka i jeszcze mogę dodatkowo dać coś za fatygę ;-)" nikogo nie zachęci do podjęcia się takiej przysługi. Zaproponuj konkretną sumę jaką przeznaczasz za przewiezienie psa ( obojętne czy jest to $200 czy inna rozsądna kwota) a wówczas z pewnością ktoś się znajdzie. Nikt nie podejmie się takiego czegoś za "dziękuję".
shmehr Napisano 15 Września 2012 Zgłoś Napisano 15 Września 2012 Ja bym w życiu się na to nie zgodził, wystarczy pieska nafaszerować drugami i masz przej... przekichane na resztę życia za taką przysługę Nie żebym Ciebie akurat o to podejrzewał, nie nie, aczkolwiek mówię, że różnie to bywa.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.