pati_pat10 Napisano 5 Października 2012 Zgłoś Napisano 5 Października 2012 witam. mam takie pytanie (nie wiem moze cos podobnego pojawilo sie juz tutaj na forum lecz ja tego nie moge znalezc). Wrocilam niedawno do Polski, dokladnie 27go wrzesnia. Bylam w Stanch 3 miesiace, na wizie turystycznej. Teraz chcialabym poleciec na ok 10 dni podczas przerwy swiatecznej, oraz na sylwestra. Czy mialabym probley z wjazdem na teren USA? Jaki czas po powrocie do kraju musze tutaj przebywac, zeby nie miec problemow z ponownym wjazdem?
tapeta999 Napisano 5 Października 2012 Zgłoś Napisano 5 Października 2012 Temat rzeka... Wszystko zależy od użędnika na lotnisko.
pati_pat10 Napisano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 5 Października 2012 ok 2 miesiacie mina wiec sie obawiam ze mogliby mnie nie wpuscic.. a chcialabym spedzic tam sylwestra;/
ilya_ Napisano 5 Października 2012 Zgłoś Napisano 5 Października 2012 problemow raczej miec nie bedziesz... na jaki okres zadeklarowalas swoj pobyt urzednikowi na lotnisku gdy za 1 razem wlatywalas ? [bylas 3 miesiace]
pati_pat10 Napisano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 5 Października 2012 zadeklarowalam 2 miesiace, ale przedluzylam pobyt to niecalych 3.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.