pawel_domanski Napisano 28 Października 2012 Zgłoś Napisano 28 Października 2012 Witajcie - szukalem na forum jednak nie znalazlem nic co byloby na tyle praktyczne by nie wiazalo sie z "podpisaniem umowy na 12msc" jesli chodzi o mozlwiosc korzystania. Mam do Was pytanie - niebawem wybieram sie do Chicago - wizyta turystyczna itd. z racji tego, ze bede potrzebowal miec kontakt ze swiatem chcialbym sie dowiedziec jaka karte i jakiego operatora polecacie jesli chodzi o prepaid i internet - poniewaz, chce wylacznie korzystac z netu. Jestem zainteresowany takim rozwiazaniem, ktore oferowaloby mi naprawde szybki transfer + najlepiej byloby bez limitu lub w przeliczeniu na GB kosztowaloby grosze. Czy ktos moze mi polecic jakies rozwiazanie? (oczywiscie jest jeszcze opcja korzystania z hot spot'ow jednak to pomijam) Prosilbym bardzo o porade + informacje o cenniku. tak jak wspomnialem nie interesuja mnie koszty polaczen glosowych - jedynie transfer danych. Dziekuje.
tapeta999 Napisano 28 Października 2012 Zgłoś Napisano 28 Października 2012 Będziesz w Stanach to kupisz sobie na miejscu simcard w jakimś salonie i dowiesz się jakie pakiety mają. Ja ostatnio w AT&T kupiłem kartę z pakietem 1GB za 25 dolarów.
uga-buga Napisano 28 Października 2012 Zgłoś Napisano 28 Października 2012 Jestem zainteresowany takim rozwiazaniem, ktore oferowaloby mi naprawde szybki transfer + najlepiej byloby bez limitu lub w przeliczeniu na GB kosztowaloby grosze. A ja chce parade rozowych sloni.
wodnik Napisano 28 Października 2012 Zgłoś Napisano 28 Października 2012 byly juz tematy o prepaidach na forum... ja polecem Straight Talk za 45$/30dni nielimitowane sms rozmowy i INTERNET. moze sobie na ich str sprawdzić zasięg.. i poszukac na forum lepszycb opcji/ofert
pawel_domanski Napisano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 30 Października 2012 @Tapeta999 - dzieki @Wodnik - dzięki @uga-buga - bez komentarza..
maciek2012 Napisano 31 Października 2012 Zgłoś Napisano 31 Października 2012 AT&T w tej chwili ma nielimitowane rozmowy, texting i internet za $50 bez kontraktu.
mariano85 Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2012 AT&T w tej chwili ma nielimitowane rozmowy, texting i internet za $50 bez kontraktu. ta oferta wydaje się całkiem przystępna!! dzieki za info
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.