pawel_domanski Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Witajcie - szukalem na forum jednak nie znalazlem nic co byloby na tyle praktyczne by nie wiazalo sie z "podpisaniem umowy na 12msc" jesli chodzi o mozlwiosc korzystania. Mam do Was pytanie - niebawem wybieram sie do Chicago - wizyta turystyczna itd. z racji tego, ze bede potrzebowal miec kontakt ze swiatem chcialbym sie dowiedziec jaka karte i jakiego operatora polecacie jesli chodzi o prepaid i internet - poniewaz, chce wylacznie korzystac z netu. Jestem zainteresowany takim rozwiazaniem, ktore oferowaloby mi naprawde szybki transfer + najlepiej byloby bez limitu lub w przeliczeniu na GB kosztowaloby grosze. Czy ktos moze mi polecic jakies rozwiazanie? (oczywiscie jest jeszcze opcja korzystania z hot spot'ow jednak to pomijam) Prosilbym bardzo o porade + informacje o cenniku. tak jak wspomnialem nie interesuja mnie koszty polaczen glosowych - jedynie transfer danych. Dziekuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapeta999 Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Będziesz w Stanach to kupisz sobie na miejscu simcard w jakimś salonie i dowiesz się jakie pakiety mają. Ja ostatnio w AT&T kupiłem kartę z pakietem 1GB za 25 dolarów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uga-buga Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Jestem zainteresowany takim rozwiazaniem, ktore oferowaloby mi naprawde szybki transfer + najlepiej byloby bez limitu lub w przeliczeniu na GB kosztowaloby grosze. A ja chce parade rozowych sloni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wodnik Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 byly juz tematy o prepaidach na forum... ja polecem Straight Talk za 45$/30dni nielimitowane sms rozmowy i INTERNET. moze sobie na ich str sprawdzić zasięg.. i poszukac na forum lepszycb opcji/ofert Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel_domanski Posted October 30, 2012 Author Report Share Posted October 30, 2012 @Tapeta999 - dzieki @Wodnik - dzięki @uga-buga - bez komentarza.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek2012 Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 AT&T w tej chwili ma nielimitowane rozmowy, texting i internet za $50 bez kontraktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariano85 Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 AT&T w tej chwili ma nielimitowane rozmowy, texting i internet za $50 bez kontraktu. ta oferta wydaje się całkiem przystępna!! dzieki za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.