karenina Napisano 28 Października 2012 Zgłoś Napisano 28 Października 2012 Witam. mam takie pytanie. chcemy z mężem złożyć papiry na losowanie wiz(to proste), ale ojciec męża zdal obywatelstwo amerykańskie i chce nam założyć papiery na łączenie rodzin. czy jedno drugiemu nie przeszkadza i może być jednocześnie? proszę o szybką odpowiedź bo do 3 listopada niedaleko
Jim Beam Napisano 28 Października 2012 Zgłoś Napisano 28 Października 2012 Witam. mam takie pytanie. chcemy z mężem złożyć papiry na losowanie wiz(to proste), ale ojciec męża zdal obywatelstwo amerykańskie i chce nam założyć papiery na łączenie rodzin. czy jedno drugiemu nie przeszkadza i może być jednocześnie? proszę o szybką odpowiedź bo do 3 listopada niedaleko Nie przeszkadza. Sprobujcie loterii, jezeli sie nie poszczesci to tesc zlozy petycje na laczenie rodzin.
sly6 Napisano 28 Października 2012 Zgłoś Napisano 28 Października 2012 mozna miec zlozona petycje ,czekac i wyslac zgloszenie ale wiesz o tym ze jak sie zaplaci kase za petycje to nikt tej kasy nie zwroci jak wygracie w loterii a do tego sami bedziecie musieli oplaty wniesc oplaty nie przechodza ani nie sa zwracane..
karenina Napisano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 31 Października 2012 tak, to wiem dzięki serdecznie za pomoc i życz powodzenia w loterii
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.