stypi Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2012 Witam interesuje mnie wyjazd na Work and Travel Kanada w przyszlym roku, chciałbym zaczerpnąć opini o tym biurze a także może ktoś był juz na takim wyjezdzie w KANADZIE, dziekuje za kazde opinie i pozdrawiam
sly6 Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2012 po 1 to sie nazywa IEC a nie zadne work i travel kolejna sprawa to umiesz szukac pracy czy tez nie...
stypi Napisano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 5 Listopada 2012 jak juz cos to Canada Working Holiday na stronie fostera , widnieje rowniez work and travel canada mądra głowo i dzieki za odpowiedz Panu juz podziekuje za taka odpowiedz cała Polska i ten jad z każdej strony...
sly6 Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2012 widze ze musisz poznac strone Ambasady Kanady jak ten program sie nazywa wlasciwie http://www.canadainternational.gc.ca/poland-pologne/experience_canada_experience/index.aspx?lang=pol&view=d zobacz zasady jakie sa ...czyms sie roznia?
stypi Napisano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 5 Listopada 2012 ale program fostera tak sie nazywa i o ten mi chodzilo, strone ambasady znam i przegladalem szukac pracy umiem ale nigdy nic nie wiadomo zawsze jakas pomoc sie przyda, i dlatego chcialbym opini o biurze i owym programie
sly6 Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2012 a teraz piszesz juz ok piszesz ze program biura tak sie nazywa i tak nalezy to zaznaczyc dokladnie aby ktos czytajac nie pomyslal ze tak sie nazywa program tak sa tacy ludzie ze tak mysla i to Ich mam na uwadze a nie Ciebie ,,taka mala prewencja czytales o foster jak maja z work i travel w USA..?a co Oni proponuja,na co mozesz liczyc,,gdzie maja ta prace itd moze podaj jakies szczegoly
stypi Napisano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 5 Listopada 2012 Troche czytalem i duzo pozytywnych opinii było ale akurat USA mnie nie interesuje, nie jestem juz studentem, mniej wiecej: praca to przewaznie kurorty turystyczne W Vancouver, Whistler roznego rodzaju prace, liczyc moge na ( teoretycznie ) : 1. realizacja czynnosci org admin. 2. Pomoc w znalezieniu pracy 3. przejzazd lotnisko centrum miasta 4 dwa noclego po przyjezdzie 5 przeprowadzenie rozmowy kwalifikacyjnej 6 spotkanie organizacyjne 7 pomoc przy Insurance number, account mniej wiecej tyle
uga-buga Napisano 6 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2012 3. przejzazd lotnisko centrum miasta Fantastyczna usluga 7 pomoc przy Insurance number, account to tez jest zacne
cristinayang Napisano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2012 lol, ja jestem zainteresowana wyjazdem w przyszlym roku.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.