Dominik1990 Napisano 29 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2012 Jak wyglada taka sytuacja dla Facetów ?? Powiem otwarcie ktoś mi podsunoł ten pomysł z forum i sie zastanawiaam mam bardzo dobry kontakt z dziecmi i lubie sie nimi zajmowac sprawia mi to przyjemnosc ale czy facet może jechac ?? jakie sa szanse na cos takiego ??
sly6 Napisano 29 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2012 znajdz dobra agnecje oraz rodzine opiekowales sie dziecmi caly czas,znasz je dobrze? jak z angielskim?masz prawo jazdy to czy masz szanse zalezy od danej rodziny czy szuka mezczyzny
Dominik1990 Napisano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 29 Listopada 2012 znajdz dobra agnecje oraz rodzine opiekowales sie dziecmi caly czas,znasz je dobrze? jak z angielskim?masz prawo jazdy to czy masz szanse zalezy od danej rodziny czy szuka mezczyzny cały czas sie opiekowałem i znam je dobrze. Każde dziecko ma inne predyspozycje wiec je trzeba poznac byłem na koloni z dzieciakami wiec jest doswiadczenie. Angielski Mam komunikatywny jadac chcialbym tez sie nauczyc go itp. Z prawem jazdy to zarcik ?? Mam wszystkie kategorie nawet na autobus wiec moge cała szkołe wozic Wiadomo jak bym sie podjoł chciałbym opiekowac sie chłopakami wiadomo moge wiecej rzeczy im zaproponowac
sly6 Napisano 29 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2012 i tutaj masz plus ze byles na koloni wiec wiesz co i jak czasami jest
kig Napisano 29 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2012 Ja proponuje najpierw sie po polsku podszkolic...
Dominik1990 Napisano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 Ja proponuje najpierw sie po polsku podszkolic... a to do czego ??styl6 tak to bywało jakby pozbierac do kupy te 200 godzin jakie tam maja wymagania a trenowanie piłkarskie trampkarzy sie wlicza ?? no wiesz tak moge zbierac trenowałem dosyc spora grupe przez poł roku to byli 10 i 11 latkowie
lochraven Napisano 30 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 a to do czego ?? Pisze się 'podsunął', nie stawia się spacji przed znakami zapytania, istnieje coś takiego jak przecinki i interpunkcja.
Dominik1990 Napisano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 Pisze się 'podsunął', nie stawia się spacji przed znakami zapytania, istnieje coś takiego jak przecinki i interpunkcja. No dobrzę. ;]
Dominik1990 Napisano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2012 A zna ktos jakieś dobre biuro bo widze kilka jest ich i maja dobre opinie co wy byście polecili bo mnie bardzo zaciekawiło to opiekowanie sie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.