michał84 Napisano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2005 Witam. Czy był ktoś w takiej sytuacji jak ja? "Jade" z Campamerica. Uczestnicze w opcji Ready Steady Go. Miedzy 25.06. a 1.07 poinformuja mnie czy mają dla mnie prace. Wczesniej nie moge sie niczego dowiedziec, czy cos ciekawego dzieje się z moją ofertą czy też nikt z pracodawców nie jest zaintersowany. Pewnie czekaja az ktos zrezygnuje z wyjazdu i na to miejsce wstawią mnie Czy ktos był w podobnej sytuacji i udało mu się wyjechac? Jest 1 czerwca a ja nie wiem co bede robil w wakacje. Na RSG zdecydowalem sie tylko dlatego, poniewaz nie moge siedziec bezczynnie 3 miesiace, potrzebuje jakiejs pracy. Pzdr.
michał84 Napisano 7 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2005 To znowu ja. Chce zrezygnowac z wyjazdu. Nie mam do dzisiaj miejsca na Campie, wplacilem juz oplate wizową ale nie bylem jeszcze w ambasadzie. Ktos wie jak z tym jest?
Chomik Napisano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2005 To znowu ja. Chce zrezygnowac z wyjazdu. Nie mam do dzisiaj miejsca na Campie, wplacilem juz oplate wizową ale nie bylem jeszcze w ambasadzie. Ktos wie jak z tym jest? Zajrzales najpierw do umowy? Skontaktowales sie z biurem? :roll:
michał84 Napisano 7 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2005 Zajrzales najpierw do umowy? Skontaktowales sie z biurem? :roll: Pytanie zadalem przed wizyta w biurze, chce byc przygotowany na jakies głaskania z ich strony:)
Chomik Napisano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2005 Pytam Cie czy zajrzales do umowy. Umowa zgodna z prawem ma to do siebie, ze okresla warunki rezygnacji...
Flame of Udun Napisano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2005 Miedzy 25.06. a 1.07 poinformuja mnie czy mają dla mnie prace. Wczesniej nie moge sie niczego dowiedziec, czy cos ciekawego dzieje się z moją ofertą czy też nikt z pracodawców nie jest zaintersowany. Jesli sie zgodziles na to swiadomie a teraz chcesz sie z tego wycofac to pewnie stracisz kase... F
michał84 Napisano 7 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2005 Miedzy 25.06. a 1.07 poinformuja mnie czy mają dla mnie prace. Wczesniej nie moge sie niczego dowiedziec, czy cos ciekawego dzieje się z moją ofertą czy też nikt z pracodawców nie jest zaintersowany. Jesli sie zgodziles na to swiadomie a teraz chcesz sie z tego wycofac to pewnie stracisz kase... F No wlasnie nie do konca chyba, bo przed wplaceniem oplaty wizowej napisali mi ze moge zrezygnowac i oddadza mi pieniadze poniewaz jest juz bardzo mao czasu na zalatwienie mi pracy. Ale ja nie zrezygnowalem wtedy a teraz juz powoli prtzestaje mi sie to podobac.
michał84 Napisano 12 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2005 Dostałem placement na campie lokanda w stanie NY.
Tabasco Napisano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2005 No widzisz i po co sie bylo tak stresowac. Ja sie dowiedzialem w zeszlym roku o swoim placemencie dopiero na tydzien przed wylotem. Powodzenia!
michał84 Napisano 12 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2005 No widzisz i po co sie bylo tak stresowac. Ja sie dowiedzialem w zeszlym roku o swoim placemencie dopiero na tydzien przed wylotem.Powodzenia! Heh, dzieki:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.