michał84 Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Witam. Czy był ktoś w takiej sytuacji jak ja? "Jade" z Campamerica. Uczestnicze w opcji Ready Steady Go. Miedzy 25.06. a 1.07 poinformuja mnie czy mają dla mnie prace. Wczesniej nie moge sie niczego dowiedziec, czy cos ciekawego dzieje się z moją ofertą czy też nikt z pracodawców nie jest zaintersowany. Pewnie czekaja az ktos zrezygnuje z wyjazdu i na to miejsce wstawią mnie Czy ktos był w podobnej sytuacji i udało mu się wyjechac? Jest 1 czerwca a ja nie wiem co bede robil w wakacje. Na RSG zdecydowalem sie tylko dlatego, poniewaz nie moge siedziec bezczynnie 3 miesiace, potrzebuje jakiejs pracy. Pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michał84 Posted June 7, 2005 Author Report Share Posted June 7, 2005 To znowu ja. Chce zrezygnowac z wyjazdu. Nie mam do dzisiaj miejsca na Campie, wplacilem juz oplate wizową ale nie bylem jeszcze w ambasadzie. Ktos wie jak z tym jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 To znowu ja. Chce zrezygnowac z wyjazdu. Nie mam do dzisiaj miejsca na Campie, wplacilem juz oplate wizową ale nie bylem jeszcze w ambasadzie. Ktos wie jak z tym jest? Zajrzales najpierw do umowy? Skontaktowales sie z biurem? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
michał84 Posted June 7, 2005 Author Report Share Posted June 7, 2005 Zajrzales najpierw do umowy? Skontaktowales sie z biurem? :roll: Pytanie zadalem przed wizyta w biurze, chce byc przygotowany na jakies głaskania z ich strony:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Pytam Cie czy zajrzales do umowy. Umowa zgodna z prawem ma to do siebie, ze okresla warunki rezygnacji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame of Udun Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Miedzy 25.06. a 1.07 poinformuja mnie czy mają dla mnie prace. Wczesniej nie moge sie niczego dowiedziec, czy cos ciekawego dzieje się z moją ofertą czy też nikt z pracodawców nie jest zaintersowany. Jesli sie zgodziles na to swiadomie a teraz chcesz sie z tego wycofac to pewnie stracisz kase... F Link to comment Share on other sites More sharing options...
michał84 Posted June 7, 2005 Author Report Share Posted June 7, 2005 Miedzy 25.06. a 1.07 poinformuja mnie czy mają dla mnie prace. Wczesniej nie moge sie niczego dowiedziec, czy cos ciekawego dzieje się z moją ofertą czy też nikt z pracodawców nie jest zaintersowany. Jesli sie zgodziles na to swiadomie a teraz chcesz sie z tego wycofac to pewnie stracisz kase... F No wlasnie nie do konca chyba, bo przed wplaceniem oplaty wizowej napisali mi ze moge zrezygnowac i oddadza mi pieniadze poniewaz jest juz bardzo mao czasu na zalatwienie mi pracy. Ale ja nie zrezygnowalem wtedy a teraz juz powoli prtzestaje mi sie to podobac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michał84 Posted June 12, 2005 Author Report Share Posted June 12, 2005 Dostałem placement na campie lokanda w stanie NY. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tabasco Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 No widzisz i po co sie bylo tak stresowac. Ja sie dowiedzialem w zeszlym roku o swoim placemencie dopiero na tydzien przed wylotem. Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
michał84 Posted June 12, 2005 Author Report Share Posted June 12, 2005 No widzisz i po co sie bylo tak stresowac. Ja sie dowiedzialem w zeszlym roku o swoim placemencie dopiero na tydzien przed wylotem.Powodzenia! Heh, dzieki:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.