IamAmsterdam Napisano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2013 Witam serdecznie. Chcę wysłać paczkę żywnościową z Holandii dla osoby osadzonej w San Quentin. Czy ktoś z Was orientuje się czy potrzebuję jakiś talon od osoby osadzonej czy cokolwiek innego czy wystarczy że spakuję i wyślę paczke? Czy jest jakieś ograniczenie wagowe (np. max 5kg) ? Jeżeli ktokolwiek orientuje się to bardzo proszę o pomoc.
Brian2 Napisano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2013 O Matko W San Quentin?! To więzienie Stanowe.. Osoba, której chcesz wyslac paczke musiala niezle przegiąc. Nie sądze by mozna bylo wysylac paczki w dodatku z poza USA.
gal Napisano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2013 O Matko W San Quentin?! To więzienie Stanowe.. Osoba, której chcesz wyslac paczke musiala niezle przegiąc. Nie sądze by mozna bylo wysylac paczki w dodatku z poza USA. A co ma piernik do wiatraka? Wiezienie stanowe Wiezienie ma kilka stopni wiezniow od malo niebezpiecznych do wiezniow czekajacych na kare smierci. Witam serdecznie. Chcę wysłać paczkę żywnościową z Holandii dla osoby osadzonej w San Quentin. Czy ktoś z Was orientuje się czy potrzebuję jakiś talon od osoby osadzonej czy cokolwiek innego czy wystarczy że spakuję i wyślę paczke? Czy jest jakieś ograniczenie wagowe (np. max 5kg) ? Jeżeli ktokolwiek orientuje się to bardzo proszę o pomoc. Znajdz dostep do mailing room w wiezieniu i tam zapytaj
IamAmsterdam Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2013 A co ma piernik do wiatraka? Wiezienie stanowe Wiezienie ma kilka stopni wiezniow od malo niebezpiecznych do wiezniow czekajacych na kare smierci. Znajdz dostep do mailing room w wiezieniu i tam zapytaj A jak ma się sprawa w przypadku czekających na kare śmierci? Wiesz może coś więcej?
gal Napisano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2013 nie mam zielonego pojecia tu masz link do forum o poczcie do tych, ktorzy sa na "dead row" http://www.prisontalk.com/forums/showthread.php?t=596526
IamAmsterdam Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2013 nie mam zielonego pojecia tu masz link do forum o poczcie do tych, ktorzy sa na "dead row" http://www.prisontal...ad.php?t=596526 dziękuje bardzo
pelasia Napisano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2013 Jesli masz mozliwosc za-emailowac z zapytaniem to sprobuj. Ja mam znajomego ktory siedzi na wschodnim wybrzezu I informowal nas ze np: piszac list nie mamy wkladac wiecej niz 5 zdjec( jesli dobrze pamietam) bo w innym razie wyrzuca. Wszystko otwieraja I sprawdzaja. Sa rozne szczegolowe wymagania, lepiej dowiedziec sie zanim wyslesz przesylke, bo moze wyladowac w koszu .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.