Invisible15 Napisano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2013 Czy konsul sprawdza nas w rejestrze krk (krajowy rejestr karny), up (urzad pracy), i krd krajowy rejestr dłużników?
Wolf Napisano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2013 Jakkolwiek KRK jeszcze jestem w stanie zrozumieć (ale w sumie po co?), to UP czy KRD kompletnie nie rozumiem. Jaka kategoria wizy? Ze swojej strony nie polecam pisać, że się np. pracuje gdy jest się bezrobotnym... O niekaralności nie wspomnę nawet.
tapeta999 Napisano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2013 Tak sprawdza! I jeśli miałeś kiedykolwiek problem z prawem a tego nie uwzględnisz w podaniu wizowym ani na rozmowie z konsulem możesz się pożegnać z marzeniami o USA.
sly6 Napisano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2013 chcesz sie bawic w kotka i myszke to sie baw sie,,juz jedna osoba pisala na forum ze ja wykryli ze napisala nieprawde a przeciez mial nikt nie dzwonic do pracy .. Sa tez inne sposoby aby takie cos sprawdzic ,po odpowiedziach Nigdy nie slyszalem o krajowym rejestrze dlugow ale moga sprawdzic u danego pracodawcy,w rejestrze karnym,,byl tak samo przypadek-chlopak nie napisal ,nie wyszlo przy 1 wizie ale przy kolejnej wyszlo i dziwiony dlaczego? urzad pracy??? ,,jak wyjdzie to po telefonie,rozmowie z Toba,czy pracujesz ,czym sie zjamujesz jednym sie udaje a innym nie
rysios Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 sprawdza, skoro jest w stanie wykryć że student jest na dziekance i przez to nie kwalifikuje się do J1 to mnie już nic nie zaskoczy
sly6 Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 mnie tez wcale nic nie dziwi tak ktos napisze ze napisal nie prawde i przeszlo ale to jest zycie tej osoby a nie moje,Twoje gdzie moze wyjsc a wtedy co bedzie?bedzie po wszystkim ,bedzie za pozno ze moglem napisac,powiedziec cos innego .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.