KaeR Napisano 14 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2013 Nie wszystkie linie pozwalają przebudować bilet, nawet za dopłatą przy najtańszej taryfie (np. Delta).
kullfitre Napisano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 15 Lutego 2013 .. może skończe już z tą datą, ogólnie chodzi o jeden dzień po terminie, ale ja nie mam powodu do śmiechu. Nie ma możliwości przebukowania biletu musiałbym kupić nowy, a to wogóle się nie opłaca, na tej stronie gdzie kupowałem w dwie strony teraz w jedną jest taka sama cena. A bedą jakieś konsekwencje tego np. z dostaniem nowej wizy B-2 za jakieś 5lat, wie ktoś? Albo z dostaniem green card? Bo jeśli konsekwencją bedzie tylko odebranie Tej visy i zakaz wjazdu na 3lata to mogę sie na to zgodzić
kzielu Napisano 16 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2013 Zakazu za jeden dzień mieć nie będziesz. Wizy natomiast (turystycznej) możesz w przyszłości nie dostać - będzie zależało od widzimisię konsula który widząc że raz złamałeś przepisy pomyśli że możesz zrobić to znowu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.