lipiecpiotr2 Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Witam mam takie pytanie mam zamiar starac sie o kolejno wize do usa pierwszą wize dostalem na 2 lata skonczyla mi sie w pazdzierniku bylem dwa razy w NY pierwszy raz bylem 3 miesiace a drugi raz 4 miesiace ( nie przesiedzialem wizy ) i mam takie pytanie jak jest teraz w ambasadzie co musze miec bo widze ze sie troche pozmienialo 2 lata temu wypelnialem wniosek DS-160 i tyle , i czy musze sie jeszcze gdzies rejestrowac . Mam jeszcze jedno pyt jesli bym dostal wize czy na granicy w NY JFK nie cofna mnie tam bo bylem juz dwa razy czy lepiej wybrac inne lotnisko takie jak LaGuardia albo inne miasto wogole prosze o porade a tak wogole jestem troche w tym temacie zielony pozdrawiam
Joanna30 Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Strona ambasady USA: Jak ubiegać się o wizę?
Joanna30 Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 To skąd pytania? Czegoś nie zrozumiałeś? Co do samych lotów na JFK, to decyzja należy do Ciebie, gdzie polecisz. Jeśli po 7 miesiącach pobytu w NYC jeszcze go nie zwiedziłeś, to leć jeszcze raz.
lipiecpiotr2 Napisano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 lece do znajomych a nie zwiedzac bo juz zwiedzilem miasto jak kazde inne ?????
tapeta999 Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Taka sama wiza jak lecisz zwiedzać czy jak lecisz to znajomych. A zapomniałbym... pochwal się wszystkim jakie to miasta zwiedziłeś.
lipiecpiotr2 Napisano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 no mam troche tych pieczatek i wiz roznych w paszporcie od wizy russkiej biaoruskiej i tureckiej no jest ich tam troche.A powiedz mi jeszcze jedno czy oprocz paszportu wydruk formularza ds-160 i dokumentu platnosci z banku to co musze jeszcze miesc czy jesli pracuje to tez musze miec jakies zaswiadczenie ze pracuje
kig Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Mysle ze jedyne co jeszcze musisz, to stawiac kropki i przecinki w zdaniu.
lipiecpiotr2 Napisano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 sorry pisze z telefony , wiesz jak to jest wienc powie mi ktoś coś w tym temacie .
kig Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Mysle, ze juz ci Joanna30 odpowiedziala na twoje pytania. Czy myslisz, ze my powiemy ci wiecej niz przeczytasz na stronie ambasady? Btw, ja tez pisze z telefonu, WIENC marna to wymowka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.