lipiecpiotr2 Napisano 11 Marca 2013 Zgłoś Napisano 11 Marca 2013 witam mam takie glupie pytanie oprucz wniosku ds160 oplaty za wize 160$, to jakie są jeszcze potrzebne dokumenty czy jak wpisze w niosek ds160 ze pracuje albo sie ucze zaocznie to czy musze miec zaswiadczenie z pracy ze pracuje albo ze szkoly ze sie ucze ??
sly6 Napisano 11 Marca 2013 Zgłoś Napisano 11 Marca 2013 jak sie uczysz to chyba masz legitymacje,indeks czy cos innego masz?> co do reszty to masz miec najwazniejsze dokumenty ktore sa wymagane jak potwierdzenie ds 160,oplate ,czasami warto miec zdjecie w wersji papierowej. reszta moze byc lecz nie musi.
lipiecpiotr2 Napisano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 11 Marca 2013 tak mam indeks ale nie chca mi wydac w szkole prf dopiero po zakonczeniu szkoly dadza mi czyli pod koniec maja albo czerwca ale ok wpisze ze sie ucze i pracuje jak sie zapyta konsul to mu powiem jaka sytulacjia jest dzieki za info
mufinka Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2013 a czy konieczny jest wyciąg z konta ?? większość z was bierze ze sobą na rozmowe ???
sly6 Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2013 wiekszosc nie bierze masz miec ale ulozony plan,odpowiedzi w glowie i tego sie trzymaj
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.