Dawidek915 Napisano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2013 Mi nawet nie byłoby szkoda tak samo skończyć po takim przeżyciu życia jak ten chłopak
c4r0 Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2013 Mi nawet nie byłoby szkoda tak samo skończyć po takim przeżyciu życia jak ten chłopak No to w tej sytuacji dużo się upraszcza Możesz z Rosji przedostać się na Alaskę nielegalnie, żyć przez jakiś czas po krzakach bez kasy a potem się powiesić
gal Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2013 No to w tej sytuacji dużo się upraszcza Możesz z Rosji przedostać się na Alaskę nielegalnie, żyć przez jakiś czas po krzakach bez kasy a potem się powiesić Troche prymitywna twoja odpowiedz.
wow Napisano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2013 ciekawe marzenie - mam nadzieje, ze uda Ci sie zrealizowac. Ostatnio czytalam historie Amber-Less Dibble (fakt, ze ona jest Amerykanka ale o Alasce nie wiedziala zbyt wiele poza tym, ze chciala tam byc). Moze jej historia Cie zainteresuje lub chociaz sprawdzisz jak funkcjonuja takie firmy jak jej - The Ultimate Alaska Adventure (tutaj ich Facebook Page).
Dawidek915 Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2013 Ciężko jest dostać wizę, jeśli chciałbym wyjechać na wycieczkę Kanada- Alaska? Przemyślałem to i po obejrzeniu kilku ofert w biurach podróży, postanowiłem na 'pierwszą randkę' udać się jako turysta Tylko że większość biur nie pośredniczy w załatwianiu wiz...
KaeR Napisano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2013 Pojedź tylko do Kanady, podejdź na granicę z Alaską i zobacz czy Ci pasuje. Wątpię, żeby po drugiej stronie rosły inne drzewa i inne biegały zwierzęta.
Joanna30 Napisano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2013 Tylko że większość biur nie pośredniczy w załatwianiu wiz... Ale po co Ci pośrednik w staraniu się o wizę? Nie rozumiem...
Dawidek915 Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2013 Są wycieczki np. 14-dniowe, z czego połowa jest na terenie Kanady, a druga połowa na Alasce. Normalnie otrzymać wizę B-2 nie jest trudno, nie?
Dawidek915 Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2013 Chodzi mi o to, że jeśli chciałbym wyjechać na taką wycieczkę potrzebuję wizę. Ale często trzeba samemu się o nią ubiegać, czasami biuro podróży, z którego jest wycieczka, pomaga/ załatwia wizę dla klienta?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.