lukiluk80 Napisano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 Witam. W maju lece wraz z kolegą( ma on nazwisko arabskie) do mojej rodziny w Mountain View na zaproszenie. I tu występuje moja obawa, czy znacie jakiekolwiek przypadki gdzie nie wpuszczono kogos przez to, że posiada orientalne nazwisko a jest Polakiem ? A drugie pytanie, czy jest ktos na forum kto miał problem z wjazdem na teren USA na lotnisku w San Francisco ? Od razu zaznaczam, że jestesmy czynnymi studentami i lecimy do Californi na 2 miesiące w celach tylko i wylacznie turystycznych .
sly6 Napisano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 za samo nazwisko nie ale za zachowanie juz tak,zle odpowiedzi.. Na to nalezy zwrocic uwage . a co do SF to zalerzy od danego urzednika ,za duzo sie nie pisze o SF ale nie oznacza ze jest latwo
renox Napisano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2013 Witam. W maju lece wraz z kolegą( ma on nazwisko arabskie) do mojej rodziny w Mountain View na zaproszenie. I tu występuje moja obawa, czy znacie jakiekolwiek przypadki gdzie nie wpuszczono kogos przez to, że posiada orientalne nazwisko a jest Polakiem ? A drugie pytanie, czy jest ktos na forum kto miał problem z wjazdem na teren USA na lotnisku w San Francisco ? Od razu zaznaczam, że jestesmy czynnymi studentami i lecimy do Californi na 2 miesiące w celach tylko i wylacznie turystycznych . jak nie nazywa sie osama bin laden to moze leciec spokojnie.
lukiluk80 Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2013 Nie no aż tak źle to nie jest z gory dzięki za odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.