koszykarz1996 Napisano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2013 Witam . Mam do was takie przykładowe pytanie : w maju planuję polecieć do mojego wujka do Nowego Jorku i leciałbym sam ponieważ moi rodzice nie mogą ze mną polecieć . Czy na lotnisku w NY musi się ktoś po mnie wstawić czy mogę sam opuścić lotnisko ?? bo nie wiem czy wójek dałby radę mnie odebrać . proszę nie piszcie tekstów typu " pierw załatw sobie wize " itp. chodzi mi tylko o tą jedną sprawę. Pozdrawiam.
Dragony Napisano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2013 A ile masz lat? Jeśli powyżej 16 to możesz sam opuścić lotnisko. Jeśli masz poniżej 16 to prawdopodobnie będziesz podróżować jako UM lub MAAS - czyli z opieką pracownika linii (odstawienie do samolotu a następnie odbiór z samolotu) i wtedy osoba odbierająca Cie musi się po Ciebie zgłosić.
koszykarz1996 Napisano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2013 16 lat skończyłem w październiku tamtego roku . Czyli mogę sam przylecieć i opuścić lotnisko ???
koszykarz1996 Napisano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2013 wielkie dzięki za odpowiedzi xd
sly6 Napisano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2013 spytaj sie na rozmowie o wize jak bedzie na granicy z urzednikiem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.