serafina Napisano 2 Października 2013 Zgłoś Napisano 2 Października 2013 ja muszę przyznać że cieszę się, że mam odległy numer ale taki jednocześnie, że jest wysokie prawdopodobieństwo że się załapię Mam więcej czasu na zebranie pieniędzy i spokojne zakończenie moich spraw. Ale będzie zonk jak mój nr będzie ZA wysoki Nie, nie dopuszczam do siebie takiej myśli... Życzę powodzenia na rozmowach!
Ironia Losu Napisano 2 Października 2013 Zgłoś Napisano 2 Października 2013 viciu080 ja sie denerwuje za Ciebie. Jesteś pierwszym na tym forum który ma spotkanie w październiku. Szczere - powodzenia na jutro i obyś się wyspał Po publikacji listy stwierdzam, że niewielu Polaków bo 28 z 1400 wylosowanych "idzie do przodu". Zaczęło się..... kochani !!!
Partners Napisano 2 Października 2013 Zgłoś Napisano 2 Października 2013 Tylko 28 polskich rodzin z DV 2014 w październiku ma interview ! http://polish.poland...ppointment.html Pozdrawiam
paradoox Napisano 2 Października 2013 Zgłoś Napisano 2 Października 2013 Jeśli się nie mylę sprawy imigracyjne "załatwiają" u nas także Białorusini. Do tego jakaś część Polaków ma rozmowy w innym kraju albo zmieniają swój status (Adjustment of Status) po wygraniu GC. Ale jeśli chodzi o październik i o ambasadę w Warszawie to faktycznie trochę mało hmm
zozolka Napisano 2 Października 2013 Zgłoś Napisano 2 Października 2013 Witam Powiedzcie proszę jak po kolei ogarnąć te badania lekarskie? krew rtg i szczepienia.... W ciągu jednego dnia da się to zrobić ? ?
Partners Napisano 2 Października 2013 Zgłoś Napisano 2 Października 2013 W tam tym roku (dv 2013) wchodziły 34 rodziny na stronę czyli dawało to jakie 4 strony miesięcznie ~140 osób (plus/minus) Pozdrawiam
Justi_87 Napisano 2 Października 2013 Zgłoś Napisano 2 Października 2013 Witam Powiedzcie proszę jak po kolei ogarnąć te badania lekarskie? krew rtg i szczepienia.... W ciągu jednego dnia da się to zrobić ? ? Nie wiem, jak jest ze szczepieniami, bo sama nie musialam robic zadnych dodatkowych. Ale lekarza i pozostale badania tj. krew i rtg smialo mozna zrobic w jeden dzien.
j100 Napisano 2 Października 2013 Zgłoś Napisano 2 Października 2013 J100 a kiedy miałeś interview? J100 a kiedy miałeś interview? Witam, 1oct2013 Wynik pozytywny. Niestety dla was 4 miejsca mniej,
Dragony Napisano 2 Października 2013 Zgłoś Napisano 2 Października 2013 @j100 - gratulacje i powodzenia na nowej drodze w USA
leszekny Napisano 2 Października 2013 Zgłoś Napisano 2 Października 2013 jakies niestandardowe pytania dostałes?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.