Skocz do zawartości

Dv 2014 - Co Po 1 Maja 2013? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja muszę przyznać że cieszę się, że mam odległy numer ale taki jednocześnie, że jest wysokie prawdopodobieństwo że się załapię

Mam więcej czasu na zebranie pieniędzy i spokojne zakończenie moich spraw.

Ale będzie zonk jak mój nr będzie ZA wysoki :) Nie, nie dopuszczam do siebie takiej myśli...

Życzę powodzenia na rozmowach!

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

viciu080 ja sie denerwuje za Ciebie. Jesteś pierwszym na tym forum który ma spotkanie w październiku.

Szczere - powodzenia na jutro i obyś się wyspał :)

Po publikacji listy stwierdzam, że niewielu Polaków bo 28 z 1400 wylosowanych "idzie do przodu".

Zaczęło się..... :) kochani !!!

Napisano

Jeśli się nie mylę sprawy imigracyjne "załatwiają" u nas także Białorusini. Do tego jakaś część Polaków ma rozmowy w innym kraju albo zmieniają swój status (Adjustment of Status) po wygraniu GC. Ale jeśli chodzi o październik i o ambasadę w Warszawie to faktycznie trochę mało hmm

Napisano

Witam

Powiedzcie proszę jak po kolei ogarnąć te badania lekarskie? krew rtg i szczepienia....

W ciągu jednego dnia da się to zrobić ? ?

Nie wiem, jak jest ze szczepieniami, bo sama nie musialam robic zadnych dodatkowych. Ale lekarza i pozostale badania tj. krew i rtg smialo mozna zrobic w jeden dzien.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...