Skocz do zawartości

Dv 2014 - Co Po 1 Maja 2013? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

a jeslu slub jest w lipcu a rozmowe bede miec wczesniej ?? chyba ze brac cywilny

Ślub cywilny musisz wziąć przed rozmową bo inaczej nici z GC dla męża.

Pozostanie Ci sponsorowanie ale to trwaaaa

Napisano

dziekuje za pomoc i tak mam stresa strasznego :P to moj przyszly maz mam miec te dokumety co ja wysylalam wraz ze zdjeciem na rozmowie a jak z platnosciami i przygotowaniem dokumntow o niekaralnosci itd on tez ma je miec czy tylko ja sama?

Napisano

i wtedy na romowe zabrac dokumenty meza wraz ze zdjeciami?? teraz narazie nie zawracac sobie glowy tylko wyslac swoje poprawione ???

Dokładnie tak

z tego co pisałaś to masz numer powyszej 30XXX wiec na stres jeszcze przyjdzie czas

Napisano

Dokładnie tak

z tego co pisałaś to masz numer powyszej 30XXX wiec na stres jeszcze przyjdzie czas

A JAK WYSLAC DOKUMENTY EMAIL PO POPRAWKACH , NIE DAJE RADY ICH ZAPISAC W PDF I DODODAC DO EMAIL??

Napisano

Jeśli chodzi o zmianę terminu z grudnia na styczeń lub luty, dzwoniliśmy dzisiaj do ambasady i poinformowali nas, że mamy dzwonić w połowie listopada, jak już dostaną nasze dokumenty z Kentucky. Nie powinno być żadnych problemów z przeniesieniem rozmowy. :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...