anka89 Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 a jeslu slub jest w lipcu a rozmowe bede miec wczesniej ?? chyba ze brac cywilny a ktory fomularz mezowi tez ds-230 i ten drugi czy inny jeszcze??
leszekny Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 a jeslu slub jest w lipcu a rozmowe bede miec wczesniej ?? chyba ze brac cywilny Ślub cywilny musisz wziąć przed rozmową bo inaczej nici z GC dla męża. Pozostanie Ci sponsorowanie ale to trwaaaa
anka89 Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 dziekuje za pomoc i tak mam stresa strasznego to moj przyszly maz mam miec te dokumety co ja wysylalam wraz ze zdjeciem na rozmowie a jak z platnosciami i przygotowaniem dokumntow o niekaralnosci itd on tez ma je miec czy tylko ja sama?
anka89 Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 i wtedy na romowe zabrac dokumenty meza wraz ze zdjeciami?? teraz narazie nie zawracac sobie glowy tylko wyslac swoje poprawione ???
leszekny Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 i wtedy na romowe zabrac dokumenty meza wraz ze zdjeciami?? teraz narazie nie zawracac sobie glowy tylko wyslac swoje poprawione ??? Dokładnie tak z tego co pisałaś to masz numer powyszej 30XXX wiec na stres jeszcze przyjdzie czas
anka89 Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 Dokładnie tak z tego co pisałaś to masz numer powyszej 30XXX wiec na stres jeszcze przyjdzie czas A JAK WYSLAC DOKUMENTY EMAIL PO POPRAWKACH , NIE DAJE RADY ICH ZAPISAC W PDF I DODODAC DO EMAIL??
leszekny Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 PRINT TO PDF "Virtual pdf printer" lub pełna wersja Adobe acrobat
anka89 Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 wydrukowac to tak ale ja chce jako zalacznik w emeil dodac
karolamo Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 Jeśli chodzi o zmianę terminu z grudnia na styczeń lub luty, dzwoniliśmy dzisiaj do ambasady i poinformowali nas, że mamy dzwonić w połowie listopada, jak już dostaną nasze dokumenty z Kentucky. Nie powinno być żadnych problemów z przeniesieniem rozmowy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.