jkb Napisano 21 Maja 2013 Zgłoś Napisano 21 Maja 2013 będę mieszkać w Oregonie. No to California Service Center. Pozdrawiam
Radek88 Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2014 Witam. Temat dawno nie poruszany i mam co do niego pytanie w miejscu gdzie trzeba podać adresy zamieszkania z ostatnich 5 lat rozumiem ze wpisuje wszystkie adresy pod którymi autentycznie mieszkałem. Ale co jeśli mój adres zameldowania i korespondencji (taki sam jak zamieszkania) jest inny od np moje obecnego adresu zamieszkania gdyż pracuje w delegacji i firma wynajmuje mi mieszkania w rożnych miastach. Co wtedy powinienem wprowadzić jako mój obecny adres zamieszkania bo zastanawiamy się z ukochana czy oni z tego wniosku będą pobierać mój adres korespondencyjny. Obecnie jestem właścicielem mieszkania do którego wracam na weekendy i święta, mieszkając w innym wynajmowanym mieszkaniu w całkowicie innym mieście. I zastanawiamy się który adres podać jako teraźniejsze miejsce zamieszkania?
grape Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2014 Wydaje mi się, że najlepiej jak załączysz tzw. additional sheet, gdzie podasz oba te adresy z krótką notką wyjaśniającą, że mieszkasz tymczasowo gdzie indziej (delegacja), a rzeczywisty adres zamieszkania i do korespondencji to xxxx
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.