borutnia Napisano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2005 Witam dlaczego nikt tam nie podnosi słuchawki dzwonie już około miesiąca CODZIENNIE i nic ?jaki jest tam nr.może mam nie ten? ijeszcze jedno czy musze miec z sobą na interview tłumaczenie zaswiadzczenia z pracy i stanu konta? bo to odnosi się do gc?prosze o odp.
Dreed Napisano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2005 Jeśli mogę sie wtrącić : -Jeśli masz Interview to masz date i godzine spotkania -Nie trzeba "dzwonić" i sie umawiać ( chyba ze w innej sprawie ) -Nic nie tłumaczysz http://www.zielonakarta.com/konsulaty.html#konsulat3 Pozdrawiam
borutnia Napisano 7 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2005 zgadza sie wszystko data,godz.wsystko ustalone ale na tej stronie odnosnie dokumentów pisze że wszystkie dokumenty,no nie wszystkie musza byc''TRANSLATION''?chyba,ze polskich nie trzeba?jakbys mógł odp.dzieki za wszystko!
Dreed Napisano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2005 Tak , jest napisane że TRANSLATION ale ja nie tłumaczyłem żadnych dokumentów Twój wątek bodajże http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...ie+dokument%F3w Pozdrawiam
borutnia Napisano 15 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2005 Nareszcie po długich i mozolnych wyczekiwaniach przyszedł druk od sponsora ze stanów i powiem tak: nadany został w sobote i dzis go dostałem więc mniemam,ze szedł zaledwie3 dni o ile sie nie myle to poczta w usa w sobote nie pracuje tyle tylko,ze było to nadane jakimś 'globalem' ? sa szybsze przesyłki pytam dlatego,że dziś kuzyn wysyła mi drugie(chyba ) pewniejsze bo będzie i oferta pracy i sponsoring moge w ambasadzie przedstawić formularze od dwóch różnych osób?Apropo badań lekarskich właśnie wczoraj byliśmy w Krakowie jak sobie dobrze zorganizujesz to wszystko jest moment załatwione RTG zdjęcia dostaliśmy od ręki reszta to tylko formalność pytania czy ktoś z rodziny nie chorował na jakiejś poważniejsze choroby itp.kaska i do widzenia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.