borutnia Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Witam dlaczego nikt tam nie podnosi słuchawki dzwonie już około miesiąca CODZIENNIE i nic ?jaki jest tam nr.może mam nie ten? ijeszcze jedno czy musze miec z sobą na interview tłumaczenie zaswiadzczenia z pracy i stanu konta? bo to odnosi się do gc?prosze o odp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreed Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Jeśli mogę sie wtrącić : -Jeśli masz Interview to masz date i godzine spotkania -Nie trzeba "dzwonić" i sie umawiać ( chyba ze w innej sprawie ) -Nic nie tłumaczysz http://www.zielonakarta.com/konsulaty.html#konsulat3 Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
borutnia Posted June 7, 2005 Author Report Share Posted June 7, 2005 zgadza sie wszystko data,godz.wsystko ustalone ale na tej stronie odnosnie dokumentów pisze że wszystkie dokumenty,no nie wszystkie musza byc''TRANSLATION''?chyba,ze polskich nie trzeba?jakbys mógł odp.dzieki za wszystko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreed Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Tak , jest napisane że TRANSLATION ale ja nie tłumaczyłem żadnych dokumentów Twój wątek bodajże http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...ie+dokument%F3w Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
borutnia Posted June 15, 2005 Author Report Share Posted June 15, 2005 Nareszcie po długich i mozolnych wyczekiwaniach przyszedł druk od sponsora ze stanów i powiem tak: nadany został w sobote i dzis go dostałem więc mniemam,ze szedł zaledwie3 dni o ile sie nie myle to poczta w usa w sobote nie pracuje tyle tylko,ze było to nadane jakimś 'globalem' ? sa szybsze przesyłki pytam dlatego,że dziś kuzyn wysyła mi drugie(chyba ) pewniejsze bo będzie i oferta pracy i sponsoring moge w ambasadzie przedstawić formularze od dwóch różnych osób?Apropo badań lekarskich właśnie wczoraj byliśmy w Krakowie jak sobie dobrze zorganizujesz to wszystko jest moment załatwione RTG zdjęcia dostaliśmy od ręki reszta to tylko formalność pytania czy ktoś z rodziny nie chorował na jakiejś poważniejsze choroby itp.kaska i do widzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.