zyga666 Napisano 21 Maja 2013 Zgłoś Napisano 21 Maja 2013 Siema to moj pierwszy post i zapytanie zarazem. Mam 21 lat i jestem w LA od niedawna i do tej pory nie mialem okazji spotkac zadnych polakow w podobnym do mnie wieku. Chetnie bym poznal jakies osoby, ktore chcialby wyjsc na piwo czy cos. Dodam jeszcze ze nie wiem gdzie wogole moglbym znalesc takich ludzi wiec wydaje mi sie ze post na tym forum jest jednym ze sposobow dziekiu ktoremu moglbym kogos takiego znalesc
katlia Napisano 21 Maja 2013 Zgłoś Napisano 21 Maja 2013 Gdzie w LA? Wiem ze jest jakas mloda polonia w rejonach Santa Monica.
zyga666 Napisano 21 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 21 Maja 2013 hehe, ja mieszkam w sf valley ale dla mnie jakiegos wielkiego znaczenia jak daleko odemnie to jest. Znaczy oczywiscie w granicach rosadku Santa Monica jest blisko mnie
grze! Napisano 15 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2013 grasz w pilke nozna moze? bo przydaloby nam sie pare osob do druzyny
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.