spicyvanilla Napisano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2013 no to cieszę się, że mogę komuś pomóc. Jeśli chodzi o ksero karty szczepień, to lekarka na Okopowej wydaje je bez problemu.
AgnieszkaS Napisano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2013 Czy ktos sie orientuje ile czasu czeka sie na badania na Okopowiej w warszawie?
Laurka Napisano 1 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2013 W jakim sensie? Pytasz o to jak szybko umowia Ci wizyte od momentu jak zadzwonisz (dzien, dwa, trzy) czy ile sie tam siedzi i czeka? Z tego co ludzie raportuja, to pani doktor jest zawsze spozniona. Ja weszlam godzine lub poltorej pozniej niz bylam umowiona.
AgnieszkaS Napisano 1 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2013 W jakim sensie? Pytasz o to jak szybko umowia Ci wizyte od momentu jak zadzwonisz (dzien, dwa, trzy) czy ile sie tam siedzi i czeka? Z tego co ludzie raportuja, to pani doktor jest zawsze spozniona. Ja weszlam godzine lub poltorej pozniej niz bylam umowiona. Chodzilo mi o to jak szybko umawiaja na wizyte, ciesze sie ze nie ma dlugich terminow oczekiwania, Dobrze tez wiedziec ile czasu trzeba spedzic w przychodni w kolejce, mozna sie przygotowac wczesniej na dluzsze oczekiwanie Dzieki za odpowiedź
Laurka Napisano 2 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2013 Nie ma problemu Ja nie bylam na to dlugie siedzenie w poczekalni przygotowana (po tym jak wszystko poszlo migusiem na Warynskiego dzien wczesniej nie wzielam ksiazki) i z braku czegokolwiek do robienia przeczytalam wszystkie gazetki, ktore byly dostepne. Ale moze bedzie ktos sympatyczny siedzial tam z Toba. Przy mojej wizycie, dwie inne panie sie zgadaly, ze obie sa z Lodzi i rozmawialy i rozmawialy, a wizyty mialy umowione po mnie, wiec tez sie sporo tam nasiedzialy i naczekaly. Ale tak poza tym, to nie ma kolejek.
Misuzu Napisano 31 Października 2013 Zgłoś Napisano 31 Października 2013 Jeszcze pytanie ode mnie JAk dostaliscie pakiet 3 z ambasady ( czy tam pierwszy, bo to chyba to samo), to otrzymaliście go listem ekonomicznym czy priorytetowym?
Misuzu Napisano 12 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2013 Witam, dostałam list od ambasady, nie wiem który to pakiet, podejrzewam, że pierwszy się zagubił. Teraz dostałam skan zatwierdzonej petycji, jakies informacje o prawach imigrantów i dwa listy, jeden, że sprawa jest gotowo do rozpatrzenia i aby przeczytac uwaznie załaczone rzeczy i drugi list bliżej datowany, że otrzymali I129F i jest gotowe do finałowego rozpatrzenia. Ptem info ze zarejestrowac, zapłacić, umówic i wypełnic jeszcze ds160. Potem pisze aby upewnic się ze wszystkimi załaczonymi informacjami i z załaczonym IV-F05K. Problem w tym, że żadnych załaczinków nie dostałam i zadnych info. sa tyle łyse listy. Zakładam, że powinnan dostac to: http://photos.state.gov/libraries/poland/275705/cons_iv/IV-F05K%20GSS%20Fiance%20Appointment%20Eligibility%20letter%20rev%20Apr%2012_%202013.pdf I mam nadzieje, ze nie bedzie zadnych problemów z tym.
Laurka Napisano 12 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2013 Nie martw sie, ja dostalam tylko jednostronicowy list i te informacje dla imigrantow i zadnego zalacznika. Po prostu zrob oplate i sie umawiaj Powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.