Skocz do zawartości

Pytanie O Drugi Pakiet Informacyjny I Badania

Joanna K

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
  • 2 tygodnie później...
Napisano

W jakim sensie? Pytasz o to jak szybko umowia Ci wizyte od momentu jak zadzwonisz (dzien, dwa, trzy) czy ile sie tam siedzi i czeka? ;) Z tego co ludzie raportuja, to pani doktor jest zawsze spozniona. Ja weszlam godzine lub poltorej pozniej niz bylam umowiona.

Napisano

W jakim sensie? Pytasz o to jak szybko umowia Ci wizyte od momentu jak zadzwonisz (dzien, dwa, trzy) czy ile sie tam siedzi i czeka? ;) Z tego co ludzie raportuja, to pani doktor jest zawsze spozniona. Ja weszlam godzine lub poltorej pozniej niz bylam umowiona.

Chodzilo mi o to jak szybko umawiaja na wizyte, ciesze sie ze nie ma dlugich terminow oczekiwania,

Dobrze tez wiedziec ile czasu trzeba spedzic w przychodni w kolejce, mozna sie przygotowac wczesniej na dluzsze oczekiwanie

Dzieki za odpowiedź

Napisano

Nie ma problemu :) Ja nie bylam na to dlugie siedzenie w poczekalni przygotowana (po tym jak wszystko poszlo migusiem na Warynskiego dzien wczesniej nie wzielam ksiazki) i z braku czegokolwiek do robienia przeczytalam wszystkie gazetki, ktore byly dostepne. Ale moze bedzie ktos sympatyczny siedzial tam z Toba. Przy mojej wizycie, dwie inne panie sie zgadaly, ze obie sa z Lodzi i rozmawialy i rozmawialy, a wizyty mialy umowione po mnie, wiec tez sie sporo tam nasiedzialy i naczekaly. Ale tak poza tym, to nie ma kolejek.

• 3 miesiące później...
Napisano

Jeszcze pytanie ode mnie :) JAk dostaliscie pakiet 3 z ambasady ( czy tam pierwszy, bo to chyba to samo), to otrzymaliście go listem ekonomicznym czy priorytetowym?

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam, dostałam list od ambasady, nie wiem który to pakiet, podejrzewam, że pierwszy się zagubił. Teraz dostałam skan zatwierdzonej petycji, jakies informacje o prawach imigrantów i dwa listy, jeden, że sprawa jest gotowo do rozpatrzenia i aby przeczytac uwaznie załaczone rzeczy i drugi list bliżej datowany, że otrzymali I129F i jest gotowe do finałowego rozpatrzenia. Ptem info ze zarejestrowac, zapłacić, umówic i wypełnic jeszcze ds160. Potem pisze aby upewnic się ze wszystkimi załaczonymi informacjami i z załaczonym IV-F05K.

Problem w tym, że żadnych załaczinków nie dostałam i zadnych info. sa tyle łyse listy.

Zakładam, że powinnan dostac to:

http://photos.state.gov/libraries/poland/275705/cons_iv/IV-F05K%20GSS%20Fiance%20Appointment%20Eligibility%20letter%20rev%20Apr%2012_%202013.pdf

I mam nadzieje, ze nie bedzie zadnych problemów z tym.

Napisano

Nie martw sie, ja dostalam tylko jednostronicowy list i te informacje dla imigrantow i zadnego zalacznika. Po prostu zrob oplate i sie umawiaj :) Powodzenia!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...