Skocz do zawartości

Pytanie O Drugi Pakiet Informacyjny I Badania

Joanna K

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące później...
Napisano

Podłączę się tutaj do pytanie. Dostałam dzisiaj z ambasady pakiet 3. Z tego co wszędzie czytałam w internecie czy na stronach ambasady, powinnam otrzymać dokumenty do wypełnienia i odesłąnia. A tutaj nic, goła lista. I tu pytanie - czy wciąż powinnam im odesłać wypełnioną pierwszą część DS-230 i IV-F04 ? Spodziewałam się bardziej otrzymać coś takiego w pakiecie http://photos.state.gov/libraries/poland/275705/cons_iv/IV-F04-POL%20Instructions%20for%20applicants_Feb%2022_%202012.pdf%C2'>

Napisano

Teraz już zupełnie się pogubiłam. Wypełniłam DS 260 part I i teraz chciałabym odsesłać checklist - czyli formę IV-f04, tak? Nie mogę jednak znaleźć odpowiedniego formularza na stronie ambasady (w 3 Pakiecie dostałam IV/F05K/POL - też checklist ale bez możliwości "wypełnienia" okienek przy dokumentach które posiadam). A nie sądzę, żebym mogła odesłać im ten papier z powrotem :P Wszystkie IV-f04, które znalazłam online albo tyczą się wizy imigracyjnej (Ja staram się o K1) albo nie wydają się aktualne. Skąd pobrać ten dokument? o.O

Napisano

Hm... Czy w takim razie powinnam odhaczać posiadanie DS-260? Wydawało mi się, że do wizy narzeczeńskiej wypełnia się podanie DS- 160.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...