Skocz do zawartości

powrót z camp'u 31.10 a wiza ważna do 30.09. hm...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

z tego co się orientuje, to mimo, że mam wizę ważna do 30. września, to mam jeszcze 30 dni na powrót, a w moim przypadku powrót nastąpi 31.10. czyli 31dni. czy to nie sprawi, że w przyszłym roku mogę mieć problem z jej uzyskaniem? czy można na miejscu przedłużyć wizę o więcej niż 30dni?

dziekuję za pomoc,

ania

Napisano
w moim przypadku powrót nastąpi 31.10 czyli 31 dni.

A dlaczego tak jest w Twoim przypadku? Lepiej to napraw, bo 31 pazdziernika bedziesz juz w Stanach nielegalnie. :?

czy można na miejscu przedłużyć wizę o więcej niż 30dni?

Nie...

Napisano

mi sie wydaje ze to jest wiza pracownicza i na 4 miechy masz wize na prace ktory jest na campie ten okres pracy , a tez 31 dni na zwiedzanie chyba co nie????????????ale nie wracam chyba??!!!!!!!

Napisano
mi sie wydaje ze to jest wiza pracownicza    

Zle Ci sie wydaje...

a tez 31 dni na zwiedzanie chyba co nie????????????

Nie, tylko 30 dni...

ale nie wracam chyba??!!!!!!!    

:) Odstaw te narkotyki, dla wlasnego dobra!

Napisano

yeheeh spoko dzieki za wyczerpujaca odpowiedz :) czyli jak to jest dokladnie mam wize od 24 marca do 30 wrzesnia i co jak data powrotna 26 pazdziernik to znaczy ze mam miesiac bez wizy proste !!!!nie oceniaj ludzi po okladce !!!

Napisano
mam wize od 24 marca do 30 wrzesnia i co jak data powrotna 26 pazdziernik to znaczy ze mam miesiac bez wizy proste !

Proste, ale 31 dni a 30 dni to roznica, nieprawdaz? :wink: Zreszta Ty wracasz po 26 dniach grace period, wiec luuuuuuuuuuuuuuuuuz...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...