szyma Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 z tego co się orientuje, to mimo, że mam wizę ważna do 30. września, to mam jeszcze 30 dni na powrót, a w moim przypadku powrót nastąpi 31.10. czyli 31dni. czy to nie sprawi, że w przyszłym roku mogę mieć problem z jej uzyskaniem? czy można na miejscu przedłużyć wizę o więcej niż 30dni? dziekuję za pomoc, ania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 w moim przypadku powrót nastąpi 31.10 czyli 31 dni. A dlaczego tak jest w Twoim przypadku? Lepiej to napraw, bo 31 pazdziernika bedziesz juz w Stanach nielegalnie. :? czy można na miejscu przedłużyć wizę o więcej niż 30dni? Nie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salomea Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 tak, chomik ma rację... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart simpson Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 mi sie wydaje ze to jest wiza pracownicza i na 4 miechy masz wize na prace ktory jest na campie ten okres pracy , a tez 31 dni na zwiedzanie chyba co nie????????????ale nie wracam chyba??!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 mi sie wydaje ze to jest wiza pracownicza Zle Ci sie wydaje... a tez 31 dni na zwiedzanie chyba co nie???????????? Nie, tylko 30 dni... ale nie wracam chyba??!!!!!!! Odstaw te narkotyki, dla wlasnego dobra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart simpson Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 yeheeh spoko dzieki za wyczerpujaca odpowiedz czyli jak to jest dokladnie mam wize od 24 marca do 30 wrzesnia i co jak data powrotna 26 pazdziernik to znaczy ze mam miesiac bez wizy proste !!!!nie oceniaj ludzi po okladce !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 mam wize od 24 marca do 30 wrzesnia i co jak data powrotna 26 pazdziernik to znaczy ze mam miesiac bez wizy proste !Proste, ale 31 dni a 30 dni to roznica, nieprawdaz? :wink: Zreszta Ty wracasz po 26 dniach grace period, wiec luuuuuuuuuuuuuuuuuz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.