grzes Napisano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 30 Maja 2013 Tak mam takie dokumenty I dostalismy me bardzo szybko Bo juz po niecalych 2 tygodniach. Za duo sie nie dowiedzialem przyjeli ze cos jest nie tak ze za dlugo mama sie odezwac w ciagu 2tygodni jak nie to mam ich ponaglic. Zobaczymy
grzes Napisano 24 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2013 Sprawdzilem status na stronie uscic i jest tam wzmianka do i 765 ze imie mojej zony zostalo updated. jest to z data 31 maja wiec ponad miesiac temu a ja nadal nic nie mam. co jest grane. dzwonienie do nich nic nie daje niczego sie nie mozna dowiedziec. rozmawia sie z nimi jak z dziecmi z uposledzeniem umyslowym. czy mial ktos kiedys taka sytuacje odnosnie tego update. co to oznacza. dzieki.
jkb Napisano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2013 Rozmowa z Customer Service Representative z USCIS mija się z celem bo nie dowiesz się kompletnie niczego. Oni mają gotowe skrypty i szablonowe odpowiedzi i to jest wszystko. Jeżeli chcesz coś wyjaśnić, czegoś się dowiedzieć, od razu na wstępie prosisz o transfer do Immigration Services Officer (tzw. Tier 2). Oni mają dostęp do Twojej petycji/aplikacji i są w stanie podać bardziej wartościowe informacje.
Joyanna Napisano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2013 Hm..rzeczywiscie za dlugo to trwa.Zrob jak pisze kolega wyzej,zadzwon i popros o Immigration Services Officer. ja sie nie spotkalam z takim update i zawsze jak byla jakas wzmianka na stronie pod moim numerem to za kilka dni przychodzil list poczta wyjasniajacy o co chodzi. dzwon i cisnij ich niech wyjasnia dlaczego tyle to trwa.
grzes Napisano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Napisano 5 Lipca 2013 no coz telefon wykonany rozmowa zaliczona nowy termin 12 lipca. nie dalo to zadnego rezultatu. facet po tamtej stronie przysiegal ze do 12 lipca wszystko dostanie tzn list t data na odciski. skad oni az tak dokladnie wiedza, zwlaszcza ze rozmowa miala miejce jakis czas temu. hmm to sie nazywa precyzja. no cos cos treba zrobic to siedziec cicho bo mam juz malo cily w ten caly system
grzes Napisano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Napisano 16 Lipca 2013 Dodam dzis news do mojej sprawy. Minal dzien 12 lipca i cisza... postanowilem poczekac nie bombardowac ich telefonami. dzis dnia 15 lipca dostalem tzn moja zona dostala termin na odciski za 2 tygodnie wiec juz jakis szukces. to oznacza ze sprawa powli porusza sie do przodu ale pwiem szczerze to idam dlugo szlo w porownaniu z innymi odobami. zapewne problem tkwil w nazwisku tzn student visa mojej zonyjest na panienskie a papiery skladalismy juz na zmienione na slube. co coz chyba tak musialo byc.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.