Laurka Napisano 27 Maja 2013 Zgłoś Napisano 27 Maja 2013 Po zalogowaniu się do swojego konta i wybraniu "wyznacz spotkanie" na pasku menu po lewej stronie, zaczniesz uzupełniać dane i będzie moment na wpisanie tego numeru. Dopóki nie będziesz na tym etapie, to tego nie zobaczysz. Może napisz do pana Ernesta z forum - jestem prawie pewna, że on płacił w oddziale Banku pocztowego.
kiarka87 Napisano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 27 Maja 2013 a to rozumiem ze mam to wpisywac jesli mam zamiar umawiac spotaknie przez neta? bo jesli mam zamiar dzownic to ten numer mam podac pani na infolini czy tak?
freja Napisano 27 Maja 2013 Zgłoś Napisano 27 Maja 2013 Kiarka, ja placilam w placowce banku pocztowego i rowniez udalam sie z takim niby druczkiem w iksy, ale tak ma byc i pani w banku jest swietnie zorientowana co sie z tym fantem robi, potrafi wygenerowac unikalny kod, ktry jest ci pozniej potrzebny do umawiania spotkania. Tym bym sie nie przejmowala, natomiast zwroc uwage, zeby nie przewalic daty waznosci tego druczku, a takze zadzwon wczesniej do tejze placowki i zaoytaj czy mozna robic u nich oplaty za wize, poniewaz ja odwiedzilam dwie placowki, zanim dotarlam do wlasciwej. Nie kazdy oddzial to placowka, a w oddzialach przelewow takich nie robia.
freja Napisano 27 Maja 2013 Zgłoś Napisano 27 Maja 2013 dostaniesz wydruk z komputera tej pani, podstemplowany i na nim dlugopisem napisany kod, ktory jest kombinacja daty wplaty i jeszcze czegos tam. Nie zwracaj uwagi, na to, ze jest tam tylko doS, xxxx, citi bank w Londynie - jest ok i tak ma byc.
kiarka87 Napisano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 27 Maja 2013 dziekuje za odpowiedz to mnie uspokoilas bo zaczelam kombuniwac i wymyslac, ze tak nie ma byc bo nie chcialam czasem komus innemu wplacic kasy i woogle ,zaraz zadzwonie do banku i sie zapytam
spicyvanilla Napisano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 czy na 100% za wizę K1 można płacić przez internet? w IV/F04 jest tylko napisane "osobiście w polskiej placówce Banku Pocztowego" i ja już nic nie wiem
spicyvanilla Napisano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 IV/F04: "(...) osobiście w polskiej placówce Banku Pocztowego" http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/pl-niv-visafeeinfo.asp#payment : "... opłaty za rozpatrzenie dokumentów na wizę K należy wnieść w gotówce w placówkach Banku Pocztowego" Z kolei wnioskuję z wypowiedzi w tym wątku, że parę osób wpłacało przelewem przez internet. Poza tym tu http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/pl-niv-paymentinfo.asp można przejść do płatności online za K-1, co oznaczałoby, że jest to akceptowalna forma wpłaty, bo gdyby nie była, to chyba nie byłoby takiej możliwości na tej stronie... Czy ktoś może się wypowiedzieć, jak to w końcu jest? (Wolałabym zapłacić online, ale nie chcę popełnić jakiegoś błędu...)
Laurka Napisano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 Można płacić albo tak albo tak. Są szczegółowe informacje o formach płatności właśnie pod tym wstawionym przez Ciebie linkiem. Płać online. Jest to znacznie wygodniejszy i szybszy sposób. Nie da się popełnić błędu przy tym
Ka-ja Napisano 27 Października 2013 Zgłoś Napisano 27 Października 2013 Witam. Pracuję i nie mam jak dokonać wpłaty w Banku Pocztowym, ponieważ nie ma placówki w mojej miejscowości. Czy istniałaby taka możliwość aby ktoś inny dokonał tej wpłaty? Konta internetowego nie posiadam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.