Skocz do zawartości

Oplata Za Wize

kiarka87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

ja pamietam jak ja placilam za moja wize to w okienku obok byla dziewczyna, tez chciala za wize zaplacic za kogos i jej nie pozwolili bo powiedzieli ze musi byc osobiscie...ale to bylo rok temu i podsluchane, moze zle pamietam albo cos zle zrozumialam...

Ale jak przedmowcy potwierdzaja ze nie ma znaczenia kto robi oplate, to pewnie znaczy, ze marny ze mnie podsluchiwacz (albo akurat ten pracownik banku byl nadgorliwy...)

pozdrawiam i powodzenia!

Napisano

Witam. Pracuję i nie mam jak dokonać wpłaty w Banku Pocztowym, ponieważ nie ma placówki w mojej miejscowości. Czy istniałaby taka możliwość aby ktoś inny dokonał tej wpłaty? Konta internetowego nie posiadam.

Ktos z Twoich najblizszych na pewno moze zrobic za Ciebie przelew internetowy. Zapytaj. Kwote potem zwrocisz tej osobie, a wybierajac ten sposob robienia oplaty unikasz fatygowania sie lub kogos innego do oddzialu Banku Pocztowego, stania w kolejce i denerwowania sie, ze pracownik w okienku bedzie mial wredny dzien i nie pozwoli osobie trzeciej zrobic oplaty (aczkolwiek nie wiem jak by to mialo byc mozliwe, bo dwa lata temu jak mialam oplacic wize turystyczna to akurat chorowalam i wreczylam kwit i pieniadze tacie; on zaplacil w okienku i przyniosl mi papierek ze stempelkiem). Naprawde polecam platnosc online - ekspresowo i bezbolesnie! :)

Tylko pamietaj o spisaniu/wydrukowaniu numeru oplaty.

Napisano

Udało mi się pojechać. Pani pytała o dowód i czy wpłata będzie na mnie. Wnioskuję, że można dokonać wpłaty na kogoś innego. Na potwierdzeniu widnieje jednak numer mojego dowodu. Numer opłaty jest co najważniejsze i jutro mogę umówić się na wizytę w Ambasadzie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...